Toate motivele să mergi la SPA

la SPA SPA romania oradea brasov

Toate motivele să mergi la SPA

Au trecut de mult zilele când mersul la spa era considerat un moft. În lumea de astăzi avem multe posibilități de îmbunătățire a calității vieții noastre și de a trăi o viață mai sănătoasă și mai lungă.

Dacă sunteți interesați de o modalitate de a rămâne tineri pentru mai mult timp, de cursuri de yoga și diete sănătoase, să știți  că o vizită la spa ar trebui să devină parte din obiceiurile dumneavoastră.

Stresul este o componentă majoră a mai multor probleme de sănătate mentală și fizică. Stresul se poate manifesta în diferite moduri pentru diferiți oameni și poate apărea dintr-o serie de evenimente de viață. Oferiți-vă ocazia să vă relaxați pentru a relaxa corpul și psihicul. Pentru majoritatea dintre noi, simbolul relaxării include o zi la spa.

Tratamentele spa și terapiile de masaj, care sunt rapide și relativ accesibile, creează beneficii atât pentru sănătatea mentală, cât și pentru sănătatea fizică. De fapt, studiile au arătat că frecvența de vizitare a unui spa are legătură directă cu un somn mai de calitate, mai puține zile în care suntem bolnavi, scăderea absenteismului de la locul de muncă și mai puține spitalizări.

O saună sau un duș cu aburi calmează durerile și durerile de artrită, fibromialgie și alte probleme comune. Hidroterapia, terapia termică și masajele îmbunătățesc atât circulația sângelui, cât și tensiunea arterială. Unele spații au chiar Pilates și yoga, care îmbunătățesc flexibilitatea și respirația.

Iată câteva dintre cele mai bune motive pentru a merge la un Spa

Stațiunile spa sunt cea mai bună alegere dacă doriți să faceți unele schimbări sănătoase în viața dvs. În mod tradițional, stațiunile spa oferă tratamente spa complete. Acestea se concentrează pe relaxare, aromoterapie și wellness.

Puterea mirosului este din ce în ce mai folosită pentru calitățile sale terapeutice puternice. Florile de portocal cu efect calmant sau parfumul de lavandă sunt doar unele exemple. În India, Egipt sau China, uleiurile aromatice de plante au fost folosite de mult pentru scopuri religioase, cosmetice și medicale.

Acum, aromoterapia joacă un rol important în tratamentul durerii, ca stimulant al dispoziției și în terapia de somn. Aromaterapia constă în utilizarea numai a uleiurilor naturale extrase dintr-o gamă largă de plante. O ședință poate să vă reducă stresul considerabil și să vă redea calmul, pentru a vă putea bucura de viață.

Împachetările cu nămol

Măștile faciale și împachetările cu nămol curăță pielea de deșeuri și bacterii. Acest lucru este important, deoarece pielea nu este doar cel mai mare organ al nostru ci și prima linie de apărare împotriva toxinelor din mediu. Un masaj facial eliberează tensiunea din stres din cap și gât, și poate preveni durerile de cap.

Împachetările cu nămol exfoliază și hrănesc pielea prin elementele naturale ale pământului, cum ar fi solul, argila și apa, care sunt pline de vitamine și minerale.

Ca un ajutor suplimentar, cele mai multe stații balneare fac efortul de a utiliza produse care măresc beneficiile fizice și mentale ale serviciului sau tratamentului particular. Loțiunile, cremele,  împachetările, etc. vin în mirosuri liniștitoare, cum ar fi lavanda, eucalipt și aloe.

Indiferent dacă mergeți la un spa special pentru a pierde în greutate sau pur și simplu pentru relaxare, vă sunt garantate  ambele. Pierderea în greutate poate fi realizată urmând o combinație de activități de fitness și planuri de alimentație sănătoasă, care includ; examinări fizice, planuri medicale, consultații nutriționale și sesiuni private cu un trainer personal, unde veți avea un program de fitness personalizat pentru a vă ajuta să atingeți obiectivele de scădere în greutate.

Industria spa este acum pe deplin axată pe prevenirea apariției problemelor de sănătate, identificând problemele devreme și orientându-le în mod specific.

Folosind tehnici de prevenire, concentrându-se pe tratamente anti-stres și combinându-le cu un regim de fitness și nutriție, spa-urile au scopul de a împiedica un stil nesănătos în viața ulterioară, post-spa.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON