Terapeut Simona Igna – Ghidul tău în vindecarea emoțională și spirituală

Terapeut Simona Igna – Ghidul tău în vindecarea emoțională și spirituală

De multe ori suntem prea ocupați cu dorințele noastre materiale și obligațiile cotidiene ca să mai luăm o pauză și să ne întrebăm: Oare sunt cu adevărat fericit? Când am făcut ultima oară ceva pentru mine? A fi în legătură cu propriile emoții și celelalte energii care ne domină este ceva atins de prea puține persoane, din simplul fapt că majoritatea nu conștientizează cât de mult ne afectează stresul și blocajele energetice.

Simona Igna este un terapeut specializat în terapii complementare, adică metode mai puțin întâlnite în practica largă, care pot fi exact răspunsul pe care îl căutai de mult timp la problemele tale. Terapiile cu energie pe care le practică Simona sunt menite să te relaxeze și să te ajute să scapi de stres. Nici nu îți poți imagina de câte afecțiuni este legat stresul cotidian și cât de ușor este să fii afectat de acesta fără să realizezi!

Stresul cotidian – inamicul silențios

Credem de multe ori că un stil de viață ocupat, pe repede-înainte, este un semn că suntem activi și eficienți. Desigur, este de dorit să avem activități variate și să fim în mișcare mereu, însă a lua o pauză și a încetini puțin ritmul este la fel, dacă nu mai important. Cum îți dai seama că este cazul să iei o pauză? Dacă simți că nu mai ai timp fizic pentru tot ce ți-ai propus să faci, dacă te-a ajuns din urmă o oboseală cronică, dacă nu mai comunici bine cu ceilalți și ai un sentiment de goliciune, înseamnă că cel mai probabil îți suprasoliciți mintea și organismul. Este timpul să te relaxezi.

Terapii complementare – în cabinetul Simonei

Când intri în cabinetul Simonei Igna ai o senzație de liniște, că ești bine-venit. Rafturile sunt decorate cu copăcei din cristale în culori bogate, figurine cu îngeri și simbolistică asiatică, iar Simona te întâmpină cu un zâmbet călduros. Ea te va ajuta să elimini stresul cotidian și să ajungi la starea de relaxare în care corpul tău își regenerează stocul de energie și începe chiar să se vindece.

Fie că încerci terapia Reiki,noua energie, presopunctura sau parapsihologia, Simona Igna are metodele ei să te ajute în încercările tale. Fiecare formă de terapie este potrivită unei anumite persoane sau probleme, așa că primul pas va fi o scanare și alegerea unei strategii de vindecare. Nu este greu să îți deschizi sufletul în fața Simonei, pentru că inspiră calm și bunatate sufletească. Ea te poate ajuta chiar și când ești la depărtare, oferind consultații prin telefon la numărul (0740) 781 121. În terapiile complementare, cu energie, terapeutul trebuie să se afle în aceeași stare de pace sufletească ca să își poată ajuta pacienții. Simona povestește pe blogul său cum a trecut prin aceleași încercări cu care se confruntă orice persoană obișnuită, înainte să descopere tehnicile în care s-a specializat.

artist-Igna Simona (4)

Ce îți oferă terapiile complementare?

Ca să îți faci o idee despre cum acționează terapiile complementare, gândește-te la sentimentul pe care ți-l dă o discuție lungă cu un prieten bun, o seară liniștită în natură sau bucuria pe care o ai când privești jocul unor copii. Este vorba despre atingerea unei stări de calm profunde și autentice, care te va ajuta să te vindeci spiritual și emoțional. După o ședință, vei pleca din cabinet mai ușor, mai liniștit și gata să îți reiei activitățile cu un alt tonus și altă stare de spirit.

Crede-ne, o asemenea schimbare are un impact enorm asupra vieții tale. Dacă ești relaxat și împăcat, relațiile tale vor fi mai bune, munca ta va avea mai multă însemnătate și te vei implica mai mult în tot ceea ce faci. Energiile pe care le-ai deblocat sunt acum emanate prin fiecare activitate pe care o ai, și se vede!

Munca minunată pe care o face terapeuta Simona Igna este pe lista de recomandări Beauty Leaders, pentru că, dincolo de straturile de suprafață ale frumuseții, un suflet armonios și energiile pozitive aduc cele mai profunde îmbunătățiri în starea cuiva. Vizitează cabinetul Simonei și sigur vei găsi o abordare perfectă pentru tine.

artist-Igna Simona (3)

Website: Simona Igna

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON