Alege orașul din țară în care dorești să cauți un beauty studio:

Beauty Studio

Ce înseamnă un beauty studio?

Un studio de beauty sau un salon de înfrumusețare este o unitate care se ocupă de tratamente cosmetice pentru bărbați și femei. Beauty studios oferă servicii  legate de sănătatea pielii, estetica facială, îngrijirea piciorului, manichiura unghiilor, aromoterapie, chiar și meditația, oxigenoterapia, băile de nămol și multe alte servicii. Pe pagina Beauty Leaders Studio, veți găsi studiourile și saloanele de înfrumusețare din țară are au fost selectate datorită serviciilor de calitate oferite.

Te invităm să ne urmărești și pe pagina de Facebook Beauty Leaders pentru a fi a la curent cu noutățile din lumea beauty & lifestyle, dar și pentru recomandările noastre în ce privește artiștii și saloanele de înfrumusețare din țară.

Există mai multe tipuri de salon în România, astfel încât abilitățile și calificările relevante pentru sănătate și frumusețe vă pot ajuta să alegeți locul potrivit pentru dumneavoastră.

Tipuri de servicii salon

Industria frumuseții a crescut atât de mult încât poate fi greu să țineți evidența tratamentelor disponibile.  Unele dintre cele mai populare servicii oferite într-un salon pot include:

    • coafor, hairdressing, hairstyling
    • manichiură-pedichiură
    • tratamente faciale și pentru îngrijirea pielii
    • masaje
    • îngrijire complementară, cum ar fi aromaterapia

Gama de servicii  se extinde și se schimbă tot timpul. Oferim informații noi întotdeauna, și recomandările noastre se bazează în primul rând pe experiența clienților saloanelor. Indiferent de orașul în care alegeți un beauty studio, noi dorim să vă recomandăm doar locații de calitate.