SPA

HOTEL
CENTER

Au trecut de mult zilele când mersul la spa era considerat un moft. În lumea de astăzi avem multe posibilități de îmbunătățire a calității vieții noastre și de a trăi o viață mai sănătoasă și mai lungă.

Dacă sunteți interesați de o modalitate de a rămâne tineri pentru mai mult timp, de cursuri de yoga și diete sănătoase, să știți  că o vizită la spa ar trebui să devină parte din obiceiurile dumneavoastră. Stresul este o componentă majoră a mai multor probleme de sănătate mentală și fizică. Stresul se poate manifesta în diferite moduri pentru diferiți oameni și poate apărea dintr-o serie de evenimente de viață. Oferiți-vă ocazia să vă relaxați pentru a relaxa corpul și psihicul. Pentru majoritatea dintre noi, simbolul relaxării include o zi la spa.

Tratamentele spa și terapiile de masaj, care sunt rapide și relativ accesibile, creează beneficii atât pentru sănătatea mentală, cât și pentru sănătatea fizică. De fapt, studiile au arătat că frecvența de vizitare a unui spa are legătură directă cu un somn mai de calitate, mai puține zile în care suntem bolnavi, scăderea absenteismului de la locul de muncă și mai puține spitalizări.

O saună sau un duș cu aburi calmează durerile și durerile de artrită, fibromialgie și alte probleme comune. Hidroterapia, terapia termică și masajele îmbunătățesc atât circulația sângelui, cât și tensiunea arterială. Unele spații au chiar Pilates și yoga, care îmbunătățesc flexibilitatea și respirația.

Te invităm să ne urmărești și pe pagina de Facebook Beauty Leaders pentru a fi a la curent cu noutățile din lumea beauty & lifestyle, dar și pentru recomandările noastre în ce privește artiștii și saloanele de înfrumusețare din țară.

Ați beneficiat de serviciile unui centru sau hotel SPA România recomandat de Beauty Leaders?

Vă invităm să lăsați review-ul dumneavoastră și comentarii cu experiența pe care ați avut-o.