Metode pentru a trăi viața în prezent

Simona Igna

Data: 05.09.2018
Locația: Oradea

 

Eveniment Simona Igna

Beauty Leaders își propune să aducă în atenția noastră tot ce reprezintă frumusețe în viața noastră, interioară și exterioară.

Frumusețea interioară presupune să avem grijă de noi, de energia noastră. Pentru că interiorul și exteriorul se împletesc pentru a crea un echilibru, ne dorim să transmitem mai departe puterea de a trăi o viață echilibrată.

Terapeutul Simona Igna își desfășoară activitatea de aproximativ 28 de ani, iar unul dintre lucrurile cele mai importante este ghidarea celor care îi cer ajutorul pentru ca aceștia să ajungă să trăiască doar în prezent.   Ne place în mod deosebit motto-ul ei: „Zilele tale fericite încep întotdeauna cu tine!”

Ne dorim ca persoanele care ne urmăresc și vor să aducă un plus de frumusețe interioară în viața lor pentru echilibru să aibă ocazia de a face acest lucru. De aceea, Beauty Leaders organizează un masterclass menit să ne ajute să înțelegem metodele de a ne bucura de viața în prezent. Acest eveniment va fi susținut de către Simona Igna, terapeut și parapsiholog.

Contact

Oraș: Oradea
Ora: 17:00
Adresa: Double Tree Hilton, str. 9 Aleea Ștrandului
Telefon: 0756 862 875