PRP Microneedling la Centrul Medical Arborada

PRP Microneedling

De curând, unul dintre membrii echipei Beauty Leaders a testat tratamentul estetic PRP Microneedling. Așa cum vedeți în fotografia atașată, se observă diferența între textura pielii înainte și după acest tratament minunat. Rezultatul înfățișat de fotografie este obținut după doar o singură ședință de PRP Mircroneedling efectuată. Haideți să vedem ce înseamnă acest tratament PRP.

Pentru acest tratament, se recoltează sânge de la pacient. Apoi, prin centrifugare, se separă plasma bogată în trombocite și factori de creștere. Plasma astfel obținută se injectează pacientului în derm, prin intermediul unui ac foarte fin sau al mai multor ace microscopice, care se utilizează în procedura de microneedling.

Ce este microneedling-ul?

Microneedling-ul utilizează ace microscopice pentru a perfora pielea. Acest lucru lasă stratul cel mai exterior al pielii nevătămat, în timp ce provoacă deteriorarea controlată a straturilor mai profunde ale pielii. Această procedură declanșează procesele naturale ale organismului, care permit construirea unui nou colagen. Noile straturi de colagen construite sunt mai compacte, înguste și mai ferme.

Pe lângă acest beneficiu, prin care microneedling-ul declanșează procesele naturale ale pielii, acest tratament mai are și alte beneficii. Un altul este capacitatea tehnicii PRP Microneedling de a stimula pielea pacientului să absoarbă mai ușor tratamentele topice. Acest lucru se poate dovedi util în tratarea acneei, precum și a altor afecțiuni dermatologice pe care numeroși pacienți le întâmpină în decursul anilor.

Cele două terapii, PRP și Microneedling funcționează în sinergie, pentru a crea un tratament care oferă rezultate accelerate, mult mai eficiente decât ar putea să obțină fiecare dintre aceste două terapii separat.

Într-adevăr, există numeroase tratamente care oferă rezultate foarte bune, însă ceea ce face ca tratamentul PRP Microneedling să se diferențieze de alte terapii este faptul că în cadrul acestuia se injectează plasma din propriul sânge.

De ce să apelezi la PRP Microneedling?

PRP Microneedling este o terapie menită să ajute tenul. Toată lumea își dorește un ten frumos, sănătos și cu aspect tânăr. Iar în machiaj, contează enorm ca tenul să fie hidratat. Așadar, persoanele care se luptă cu diverse probleme ale tenului pot apela cu toată încrederea la terapia PRP Microneedling, care oferă un ten ferm, bine hidratat și sănătos. Noi, cei de la Beauty Leaders, recomandăm cu toată încrederea Centrul Medical Arborada pentru terapia PRP Microneedling, întrucât am văzut prin experiență proprie ce rezultate oferă.

De asemenea, vă sugerăm să alegeți întotdeauna cu atenție specialistul la care apelați pentru astfel de tratamente.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON