Only about make-up

Cine a creat grupul Only About Make-Up?

Cicu Angelica, o persoană minunată și simpatică a creat un grup de Facebook dedicat celor care își doresc să învețe mai multe despre domeniul de make-up și beauty. A creat grupul din pasiunea sa pentru machiaj și beauty. Scopul ei este ca acest grup să fie de folos în aceeași măsură începătoarelor în ale machiajului, cât și celor care au deja experiență în domeniu.

Dorința sa este ca acest grup, denumit „Only About Make-Up” să fie unul unde domnește armonia și unde persoanele din grup își oferă ajutorul reciproc. De asemenea, speră  ca începătoarele din grup să fie încurajate cu sfaturi constructive.

Cui i se adresează grupul?

Grupul este adresat amatoarelor și profesionistelor din domeniul make-up, dar și persoanelor care sunt atrase de machiaje și sunt dornice să învețe lucruri noi în acest domeniu. Membrele grupului pot cere ajutorul sau sfatul în diverse situații legate de make-up, cum ar fi alegerea produselor, utilizarea diverselor produse sau tehnici de make-up.

Așadar, toate persoanele dornice să învețe trucuri noi de make-up, despre produsele cele mai bune pentru diverse machiaje și despre tehnici de make-up pot să adere la grupul Only About Make-Up. Atmosfera din grup este una relaxată și familială și oricine poate cere și oferi sfaturi celor din grup.

Ce poți face și învăța în grupul Only About Make-Up?

Cu acordul membrelor din grup, îți oferim câteva poze care să exemplifice tipurile de sfaturi pe care le poți găsi aici. De exemplu, dacă ai mai multe poze care îți plac, dar nu știi pe care să o postezi, poți întreba în grup, iar fetele te vor ajuta să alegi.

Sau, ai realizat un make-up și dorești să vezi ce impresie lasă altor experte în make-up? Poți posta machiajul în grup și să ceri părerea fetelor. Fiecare își va spune părerea și îți va da sfaturi, acolo unde este cazul.

Cum este menținută atmosfera calmă și plăcută în grup?

Într-un grup cu foarte mulți membri este necesar să se încerce menținerea unei atmosfere calme și plăcute, iar acest lucru presupune timp și un oarecare efort. Pentru a menține o atmosferă cât mai prietenoasă, Angelica are alături câteva fete, care o ajută la administrarea și moderarea grupului. Ele sunt: Sabareanu Andreea, Diana Bunea, Roxana Ungureanu, Elena Banila, Anr Ralu, Andra Dobre, Cristina Alexa, Leona Bella, Nicola Elena, Aura Stefan, Andreea Honciu, Maria-Alexandra Spiridon, Lorena Dima și Ramona Lazăr.

Ne spui părerea ta?

Dacă ești deja în grup, așteptăm să ne spui părerea ta. De asemenea, poți să ne oferi și sugestii cu privire la activitatea din grup.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON