0(0)

Tehnica intrebarilor si raspunsurilor

 • Categorii Dezvoltare pesonala
 • Durată 01h 02m 57s
 • Total înscriși 5
 • Ultima actualizare iunie 11, 2021

Despre curs

Cu o vastă experiență în domeniul parapsihologiei, Simona Igna este un terapeut care îți ghidează pașii pe calea descoperirii valorii de sine și a redobândirii iubirii și încrederii de sine, toate fiind necesare pentru o viață liniștită și în echilibru.

Descriere

 

Descriere

Parapsihologia se ocupă de echilibrarea corpurilor cauzal, fizic, mental, emoțional și spiritual. Parapsihologia este o ramură a științei care se ocupă cu studiul unor fenomene considerate în trecut a fi neobișnuite. Acum acel paranormal se petrece în viața fiecăruia și a devenit destul de normal! 😊 

Parapsihologul Simona Igna are o vastă experiență în domeniu, iar faptul că a învățat prin prisma propriilor sale experiențe de viață, cursuri și experiențele clienților ei, o determină să își desfășoare activitatea cu multă determinare și pasiune. 

Din dorința de a-i ajuta pe cei care aleg să se schimbe in interior să se redescopere ca ceea ce sunt și valoarea lor și să își schimbe viața în mai bine, a creat aceste cursuri ca sprijin pentru toți.

 

Cum te va ajuta acest curs?

Comunicarea este esențială în orice tip de relație, iar pentru o bună comunicare, este esențial să înveți cum să adresezi întrebări. Acestea te ajută să depășești rușinea de a comunica, să eviți discuțiile tensionate și situațiile care te-ar putea afecta negativ și să devii observator detașat. Despre tehnica întrebărilor și modul în care poți folosi întrebările în comunicarea cu persoanele dragi vei învăța în acest curs. 

În plus, vei descoperi cum să îți recunoști valoarea de sine, care sunt pașii pentru a dobândi iubirea de sine și care este modul în care poți ieși din zona de confort. Vei învăța cum să procedezi pentru a ți se îndeplini dorințele și vei descoperi o mulțime de informații utile, care te vor ajuta să îți îmbunătățești comunicarea cu cei din jur.

 

 

Care sunt avantajele cursului ONLINE? 

Beauty Leaders pune confortul pe primul plan, astfel încât cursul poate fi accesat în cel mai flexibil mod, de pe telefon, tabletă, laptop sau PC. 

Cursul este accesibil din oricare colț al lumii, putând fi achiziționat prin cea mai simplă metodă, și anume plata online, pe bază de card.

Accesul la acest curs este garantat timp de 60 de zile, în format FULL HD, la o claritate foarte ridicată.

 

Evoluează cu ajutorul acestui curs

Cursul online are avantajul de a putea fi vizualizat în mod repetat, pentru a beneficia de toate informațiile care se regăsesc în el. Astfel, vei reuși să înveți tehnica întrebărilor și a răspunsurilor, atât de necesară pentru o comunicare eficientă și pozitivă. 

Cursul se adresează persoanelor care își doresc să evolueze, precum și celor care își propun să activeze în domeniul parapsihologiei. 

 

Cum te înscrii?

 1. Te înscrii în platforma Beauty Leaders.
 2. Primești datele de acces prin e-mail.
 3. Urmărești cursul și studiezi informațiile oferite.

 

Ce vi se va prezenta?

 • Tehnica de a adresa întrebări celor din jur
 • Cum să depășești rușinea de a comunica și să adresezi întrebări
 • Cum să te detașezi în diverse situații
 • Importanța de a fi observator detașat
 • Cum să îți dezvolți comunicarea cu persoanele dragi pentru a le ajuta
 • Cum să îți atingi țelurile
 • Importanța de a fi fără să presupui ceea ce va gândi interlocutorul

Subiecte pentru acest curs

1 Lecții01h 02m 57s

Tehnica intrebarilor si raspunsurilor

Tehnica intrebarilor si raspunsurilor00:00:00

Despre artist

Simona Igna

Parapsiholog

Simona Igna este un parapsiholog cu o experiență de aproape 30 de ani în domeniu. A pornit pe calea parapsihologiei atunci când a realizat, prin prisma suferințelor avute, că nu se iubește pe sine si a decis ca GATA ! AJUNGE CU SUFERINTA. Din acel moment, a început să schimbe și a realizat că iubirea de sine stă la baza întregii noastre existențe. A lucrat, studiat, pus în practică timp de 10 ani, care nu i-au fost prea ușori. Odată ce a reușit să își schimbe viața, și-a dorit să îi ajute și pe alții să facă la fel, pentru a scăpa de suferință și a se bucura de o viață în echilibru. Astfel, a ajuns să îi ghideze pe oameni spre vindecarea de care au nevoie în urma rănilor din trecut și spre învățarea trăirii în prezent. Motto-ul său este: „Întotdeauna omul puternic cere ajutor, iar cel slab se ascunde!”.
0 (0 evaluări)

2 Cursuri

6 cursanți

175,00lei pentru 2 luni

Cursul Include

 • Tehnica întrebărilor și răspunsurilor
 • Tehnici de comunicare prin întrebări
 • Informații despre auto-observație
 • Tehnici de eliberare a timidității
 • Tehnici de accentuare a încrederii de sine
 • Tehnici pentru atingerea/manifestarea țelurilor
 • Idei, păreri de ajutor pentru cuvintele blocante

Cerințe

 • Laptop,Mobil sau Tabletă

Înscrie-te la newsletter