250,00 lei pentru 1 lună

Materialul include:

 • Demonstrația tehnicilor pentru Colour Makeup
 • Demonstrația tehnicilor pentru Graphic Makeup
 • Tehnica creionului, alături de jocurile de lumini și umbre generate
 • Amănunte referitoare la textura, saturația și intensitatea culorilor
 • Înregistrat în timp real
 • Tradus din limba rusă în limba română
 • Tips pentru realizarea fotografiilor pentru social media
 • Informații referitoare la produse utile
 • Diplomă de participare în format digital
 • Claritate FULL HD
 • Acces timp de 60 de zile

Cerințe

5.00(9 Ratings)

LIVE GRAPHIC & COLOR MAKEUP

Nivel intermediar

Partajează:

Categorii

Durată:

05h 07m

Total înscriși:

109

Ultima actualizare:

iunie 30, 2022

Descriere curs

Într-o nouă notă a simfoniei de nuanțe și emoții, echipa Beauty Leaders adaugă în portofoliul evenimentelor consacrate un Masterclass LIVE în compania faimoasei artiste, D. Aleksandria, din Rusia, cu două demonstrații bazate pe intensitate și mix de culori, forme și combinații grafice. Totodată, venim în sprijinul tuturor cursanților cu Masterclass-ul în limba rusă, însoțit de varianta subtitrată în limba română.

Masterclass-ul include două demonstrații ce îmbină armonia de culori cu tehnicalitatea grafică, cursuri foarte îndrăgite și indispensabile oricărui makeup artist. Demonstrația Colour Makeup, vizează dozarea eficientă de culoare, aleasă la intensitate potrivită, în perfect echilibru cu tipul tenului clientelor. Demonstrația Graphic Makeup, aduce în prim-plan tehnica creionului pentru a crea vocea ochilor cu ajutorul unui machiaj incredibil.

Avantajele cursului ONLINE

Masterclass-ul sub această formă reprezintă cea mai potrivită metodă de a reveni la istoricul tehnicilor, îndrumărilor și al combinațiilor de produse, folosite de un artist de rang internațional fără a pierde detalii, timp sau efort. Cursul, de o claritate FULL HD, poate fi redat oricând și oriunde pentru o vizionare repetată și consolidare a cunoștințelor tehnice.

Masterclass ONLINE, practic și accesibil oricând!

Cea mai reușită modalitate de învățare o reprezintă practica. Datorită Masterclass-ului ONLINE ai șansa de a exersa cât dorești și unde dorești. De asemenea, vei putea studia pe larg proporțiile de culori, cantitățile de produse și acordurile de lumini în ton cu cele mai vizate tendințe actuale

Ce vi se va prezenta?

 • Tehnica creionului, alături de jocurile de lumini și umbre generate
 • Combinațiile perfect echilibrate de culori variate
 • Amănunte referitoare la textura, saturația și intensitatea culorilor
 • Tehnici de modelare conturare ale feței
 • Importanța aplicării extensiilor de gene false
 • Informații referitoare la produse utile
 • Tips pentru realizarea fotografiilor senzaționale pentru social media

Subiecte pentru acest curs

2 Lessons05h 07m

LIVE GRAPHIC & COLOR MAKEUP

Demonstrația 102:35:00
Demonstrația 202:32:00

Despre artist

Adepta unei explozii moderate de culori, ce transmite o vibrație pozitivă, unică și fin articulată, Sandra Dergunova s-a consacrat de 6 ani încoace ca fiind o artistă cu multiple participări la competiții internaționale și cu o bază intensă de cunoștințe în domeniul beauty. Finalistă Dior Backstage, Sandra este permanent la curent cu tendințele de ultimă oră în industria makeup, marketing, social media și fotografie. Arta sa câștigă popularitate prin caracterul temperat al mixului de culori aplicate și proporția bine calculată de stil, rafinament și creativitate.
5.00 (9 ratings)

1 Courses

109 students

Evaluări și recenzii ale studenților

5.0

Total 9 Ratings

5
9 ratings
4
0 rating
3
0 rating
2
0 rating
1
0 rating

Exceptional

💓💓💓

A fost exceptional! Ador tehnica ei si ma bucur ca am avut ocazia sa o invat! Totul explicat ca la carte, totul foarte bine organizat! A fost o placere adevarata sa ma uit la acest curs online! Ador tehnicile fetelor din Rusia si sunt si mai incantata ca prin oameni care isi dau interesul avem ocazia sa invatam tehnici noi din strainatate! 😍❤️❤️

A fost un masterclass super fain, la care mă bucur că am avut ocazia să particip. Modul de organizare din partea echipei Beauty Leaders a fost exemplar, iar demonstrațiile propriu-zise au fost pline de informații noi (tehnici de lucru, produse, tips&tricks pt poze reușite și muuulte altele) . Aleksandria a fost super drăguță, amabilă și profesionistă în același timp, explicând totul în detaliu pe parcursul realizării celor două machiaje minunate și apoi în partea de Q&A. Am dobândit foarte multe cunoștințe pe care cu siguranță le voi pune în practică mai departe. Recomand cu drag acest masterclass.

Asa DA masterclass online! Aici vorbim despre seriozitate in ceea ce privește calitatea imaginii dar si a persoanelor care au făcut tot posibilul ca noi, cursantele, să înțelegem totul clar și să avem ce învăța si culege din fiecare lecție a Aleksandriei! Aceasta mi-a părut o persoană amabilă, caldă si senină de la care am putea învăța orice, daca ne punem in cap! Mulțumim din suflet pentru ca ne aduceți persoane atât de talentate si muncitoare, Beauty Leaders! Am luat parte la aceste lecții deoarece iubesc faptul ca Aleksandria folosește un minimum de produse pentru a realiza look-uri atât de faine! Cu siguranță voi participa si la următoarele voastre masterclass-uri!

Superb! Am învățat foarte multe tehnici noi, mă bucur mult că am participat la acest Masterclass. Recomand! ❤️

Am participat la ambele demonstrații și nu pot să spun decât “MULȚUMESC pentru această ocazie!”. Realizez make-up doar în scop personal și a fost primul curs la care am participat, dar nu și ultimul după această minunată experiență. Acest masterclass m-a învățat două tipuri de make-up, cu tehnici noi, explicate frumos, cât și produsele folosite, ceea ce este un mare plus pentru dezvoltarea stilului meu. Aleksandria a fost minunată, a avut răbdare să explice pas cu pas tot ceea ce a realizat, iar secțiunea de întrebări și răspunsuri de la finalul cursului a elucidat toate micile nelămuriri care ar fi putut să intervină pe parcurs. Calitatea video a fost una foarte bună, iar echipa Beauty Leaders a fost alături de cursanți pe tot parcursul demonstrațiilor pentru a rezolva eventualele probleme/ nelămuriri care ar fi putut fi întâlnite de noi, atât în privința conectării, problemelor de sunet sau în cazul omiterii denumirii unui produs ce a fost folosit, ceea ce a fost de un real folos.
Recomand cu încredere participarea la acest masterclass. 💯❤️

A fost un masterclass superb! Mă bucur foarte mult că am putut lua parte la acest masterclass și am reușit să învăț tehnici noi, pe care le voi putea pune in aplicare mereu !💖

Minunat! Am învățat foarte multe lucruri și mă bucur enorm că am avut ocazia să învăț aceste tehnici noi, de la acești make-up artiști renumiți! A fost un masterclass excelent! 🤍

Înscrie-te la newsletter

This site is registered on wpml.org as a development site.