0(0)

Despre Prosperitate și Bani

 • Categorii Dezvoltare pesonala
 • Durată 01h 11m 31s
 • Total înscriși 1
 • Ultima actualizare iunie 25, 2021

Despre curs

Aduc banii fericire? De mici, am fost învățați că banii nu aduc fericirea, însă odată ce am crescut, descoperim faptul că fără bani suntem ca legați de mâini, neputând achita facturi, cumpăra alimente și haine, sau călători unde ne dorim. Totuși, avem nevoie de bani în societatea zilelor noastre! Ca aceasta prosperitate a banilor sa fie în viața noastră, este indicat să fim fără dependența față de ei, fără să ne creăm obsesii legate de bani. În acest curs, vei primi idei și păreri despre cum să câștigi bani și să îi respecți, cum să te bucuri de bani fără a depinde de ei și ce pași să urmezi pentru a avea prosperitate în flux continuu.

Descriere

 

Banii fac parte integrantă din viața noastră, a tuturor. Fără bani, suntem fără să putem cumpăra alimente, haine, să plătim facturi și să avem experiențele pe care ni le dorim. Însă de mici am fost învățați că banii nu sunt buni, că sunt „murdari” sau că „banii nu aduc fericire”. Adevărul este că banii ne sunt necesari pentru a experimenta diverse lucruri în viața pe Pământ. Însă pentru a ajunge la prosperitate financiară, este necesar să știm întâi ce este aceasta și cum putem găsi echilibrul în prosperitate. Este indicat să știm de unde apare frica de lipsuri, de când și de unde o avem în interiorul nostru și cum poate fi vindecată această frică.

Vei descoperi toate informațiile pe care este bine să le știi despre prosperitate și bani. Vei învăța cum poți să câștigi bani și să ai o continuitate în procesul de câștigare a banilor. Cursul îți explică cum este indicat să acționezi pentru a deschide calea către succes. De asemenea, vei afla despre valoarea de sine și cum este aceasta interpretată.

 

 

Alături de informațiile despre prosperitate și bani, cursul include și informații despre cum poți să devii cea mai bună versiune a ta, ce înseamnă asumarea și cum să te eliberezi din capcana gândurilor pesimiste. Cu ajutorul acestui curs, vei descoperi cum poți face ceea ce îți place chiar și fără să ai bani, ce este zeciuiala și care este scopul ei în vederea obținerii prosperității, precum și ce este manipularea și de ce se practică aceasta la nivel de societate.

 

Cum te va ajuta acest curs?

Prin intermediul acestui curs, vei înțelege că banii ne sunt necesari, fără a fi necesar să depindem de ei. Îți va arăta că, atunci când respecți banii, aceștia vin la tine și te ajută să te bucuri de toate experiențele pe care ți le dorești. Cursul te va ajuta să înveți cum să te bucuri de bani, chiar și atunci când ai de făcut plăți și de ce este important acest lucru. Vei reuși să obții prosperitate in curgere continua, odată ce vei înțelege ce este ea și care sunt pașii de urmat pentru a o atinge.

 

 

Care sunt avantajele cursului ONLINE?

Beauty Leaders pune confortul pe primul plan, astfel încât cursul poate fi accesat în cel mai flexibil mod, de pe telefon, tabletă, laptop sau PC.

Cursul este accesibil din oricare colț al lumii, putând fi achiziționat prin cea mai simplă metodă, și anume plata online, pe bază de card.

Accesul la acest curs este garantat timp de 60 de zile, în format FULL HD, la o claritate foarte ridicată.

 

Evoluează cu ajutorul acestui curs

Cursul online are avantajul de a putea fi vizualizat în mod repetat, pentru a beneficia de toate informațiile care se regăsesc în el. Astfel, vei reuși să înveți tehnica întrebărilor și a răspunsurilor, atât de necesară pentru o comunicare eficientă și pozitivă.

Cursul se adresează persoanelor care își doresc să evolueze, precum și celor care își propun să activeze în domeniul parapsihologiei.

 

Cum te înscrii?

 1. Te înscrii în platforma Beauty Leaders.
 2. Primești datele de acces prin e-mail.
 3. Urmărești cursul și studiezi informațiile oferite.

 

Ce vi se va prezenta?

 • Cum poți obține echilibrul în prosperitate?
 • Cum poți depăși limitele prosperității?
 • Cum poți câștiga bani în mod constant?
 • Cum poți să faci ceea ce îți place fără a avea bani?
 • Cum este necesar să acționezi pentru a-ți deschide calea spre succes?
 • De ce se interpretează valoarea de sine doar în momentele în care banii se câștigă?
 • Cum să conștientizezi că meriți să ai prosperitate?

Subiecte pentru acest curs

1 Lecții01h 11m 31s

Despre Prosperitate și Bani

Despre Prosperitate și Bani01:11:31

Despre artist

Simona Igna

Parapsiholog

Simona Igna este un parapsiholog cu o experiență de aproape 30 de ani în domeniu. A pornit pe calea parapsihologiei atunci când a realizat, prin prisma suferințelor avute, că nu se iubește pe sine si a decis ca GATA ! AJUNGE CU SUFERINTA. Din acel moment, a început să schimbe și a realizat că iubirea de sine stă la baza întregii noastre existențe. A lucrat, studiat, pus în practică timp de 10 ani, care nu i-au fost prea ușori. Odată ce a reușit să își schimbe viața, și-a dorit să îi ajute și pe alții să facă la fel, pentru a scăpa de suferință și a se bucura de o viață în echilibru. Astfel, a ajuns să îi ghideze pe oameni spre vindecarea de care au nevoie în urma rănilor din trecut și spre învățarea trăirii în prezent. Motto-ul său este: „Întotdeauna omul puternic cere ajutor, iar cel slab se ascunde!”.
0 (0 evaluări)

2 Cursuri

6 cursanți

185,00lei pentru 2 luni

Cursul Include

 • Ce definește prosperitatea?
 • Ce sunt banii?
 • Cum îți stabilești țeluri?
 • Care este motivul apariției fricii de lipsuri?
 • Care este rolul afirmațiilor pentru prosperitate?
 • Ce rol are valoarea de sine in prosperitate?
 • Ce înseamnă asumarea?

Cerințe

 • Laptop,Mobil sau Tabletă

Înscrie-te la newsletter