5.00(3)

Live Makeup

 • Categorii Make-up
 • Durată 02h 19m 39s
 • Total înscriși 25
 • Ultima actualizare aprilie 1, 2021

Despre curs

Adepta clarității și a naturaleței, Georgiana Hallo este un artist care creează echilibru între modern și romantic, neutru și remarcabil. Îți oferă gradual etapele practice pentru realizarea unui machiaj de tip BRIDAL alături de recomandări fundamentale în executarea unui machiaj încântător SMOKEY GLAM.

Descriere

Hallo Georgiana – PRO Makeup Artist

Versatilitatea și originalitatea o includ pe Georgiana în categoria makeup artiștilor încadrați în categoria superlativului, caracteristică brandului Beauty Leaders. Gama indicațiilor oferite de Georgiana se disting drept rețete consacrate pentru obținerea machiajelor perfecte de tip BRIDAL și SMOKEY GLAM, alături de consolidarea încrederii în actul  profesionist.

De ce să achiziționezi acest Masterclass?

Învățarea nu are limite, iar tehnicile întotdeauna necesită o dexteritate accentuată. Din cele 2 demonstrații vei putea extrage informații utile și practice, care te vor ajuta să evidențiezi frumusețea clientelor care aleg machiajul BRIDAL pentru a-și accentua trăsăturile într-un mod radiant în cea mai specială zi din viața lor. De asemenea, demonstrația SMOKEY GLAM este soluția potrivită pentru crearea unui look incontestabil și uimitor.

Care sunt avantajele cursului ONLINE? 

Beauty Leaders pune confortul pe primul plan astfel încât cursul poate fi accesat în cel mai flexibil mod. 

Demonstrațiile sunt disponibile din oricare colț al lumii, putând fi achiziționate prin cea mai simplă metodă, și anume plata online, pe bază de card.

Vizualizarea completă a celor 2 demonstrații la calitate superioară este însoțită de emiterea Certificatului ONLINE.

Accesul la acest curs este garantat timp de 60 de zile, în format FULL HD, la o claritate foarte ridicată.

Construiește-ți cariera profesională și dobândește încrederea în sine!

Formatul cursurilor ONLINE au beneficiul vizualizării repetate, axate pe detaliu și unicitate. Totodată, vei învăța secretele unui specialist care emană încredere, cu o etică artistică deosebită și o disciplină profesională demnă de urmat. Cu alte cuvinte, vei învăța ce înseamnă siguranța ca makeup artist și tehnicalitatea specifică a 2 dintre cele mai de bază machiaje.

Cum te înscrii?

 1. Te înscrii în platforma Beauty Leaders.
 2. Primești datele de acces prin e-mail.
 3. Urmărești cursul și studiezi informațiile oferite.

Ce vi se va prezenta?

 • Tehnici ale machiajului BRIDAL
 • Tehnici ale machiajului SMOKEY GLAM
 • Adaptarea machiajului specific ambelor lookuri
 • Pregătirea tenului
 • Tehnici de conturare cremoasă
 • Abordarea diferitelor texturi
 • Tehnica cut crease
 • Tehnica creionului
 • Tehnica Glass Skin
 • Tehnici ale sprâncenelor Bushy Brows
 • Informații despre produse utile

Subiecte pentru acest curs

2 Lecții02h 19m 39s

Bridal Demo

Bridal Demo02:19:39

Smokey Glam Demo

Despre artist

Georgiana este o artistă pentru care primele 3 litere din acest cuvânt au devenit sete de cunoaștere. Se declară iremediabil îndrăgostită de frumos de când se știe și a ales acum 10 ani să își hrănească creativitatea cu makeup de calitate excepțională, deoarece crede pe deplin în flexibilitatea nelimitată a machiajului. Inspirația trebuie să izvorască din infinit, după cum afirmă Georgiana. Este autodidactă, dar a participat la nenumărate masterclasses naționale și internaționale ale trainerilor de top, precum Jordan Liberty, Harel Margalit, Mario, Ema Uta,și recunoaște că principala sa competiție este, de fapt, cu sine. Ca vizionar, întotdeauna a văzut lumea printr-un altfel de filtru, iar ca promotor al frumuseții, se bucură că multe viitoare artiste preiau din matricea tehnicilor sale și se regăsesc în stilul său luminos și natural.
5.00 (4 evaluări)

6 Cursuri

61 cursanți

Impresii cursanți

5.0

Total 3 Ratings

5
3 evaluări
4
0 evaluare
3
0 evaluare
2
0 evaluare
1
0 evaluare

O urmaresc cu drag pe Georgiana in mediul online, cand am aflat de acest masterclass, nu am stat pe ganduri. Este primul de acest fel la care particip si am ramas impresionata. Pe langa talentul de care a dat dovada, Georgiana este foarte calda si draguta, a punctat tot ce era necesar de stiut si am aflat mici trucuri pe care le-a dezvoltat singura de-a lungul timpului pe care cu siguranta le voi aplica.
Un plus mare a adus echipa care coordoneaza aceasta platforma, sunt foarte atenti la nevoile participantilor, iar calitatea video-ului este exceptionala. Multumesc si cu siguranta voi reveni !

Cursurile au fost de mare ajutor, Georgiana a explicat totul in detaliu si a prezentat multe tehnici interesante si trucuri care pot fi puse in aplicare cu usurinta. Recomand cu drag masterclass-urile-ei, este o persoana calda si frumoasa din toate punctele de vedere.
Multumim Beauty Leaders pt aceasta minunata platforma si aceste minunate colaborari cu persoane talentate si dornice sa impartaseasca mai departe cunostintele lor in domeniu!

Demonstratia Georgianei m-a ajutat foarte mult, intrucat am descoperit o tehnica noua pentru a realiza acest machiaj pe care l-am admirat din totdeauna. Abia astept sa pun in practica tot ce am invatat si sunt sigura ca voi fi multumita de rezultat.
Georgiana este un trainer minunat iar faptul ca este un om atat de calm si cald te face sa o asculti cu mare drag.
Calitatea video este exceptionala!
Multumesc Beauty Leaders pentru inca un masterclass reusit!

390,00lei pentru 2 luni

Cursul Include

 • Demonstrația Bridal LIVE
 • Demonstrația Smokey Glam LIVE
 • Certificat Online
 • FULL HD
 • Acces timp de 60 de zile
 • Curs în limba română

Cerințe

 • Laptop,Mobil sau Tabletă

Înscrie-te la newsletter