Manichiura şi pedichiura. Un răsfăţ sau un must?

Manichiura şi pedichiura

Manichiura şi pedichiura. Un răsfăţ sau un must?

Te gândești la manichiură și pedichiură ca la un mod ocazional de răsfăț? Manichiura şi pedichiura oferă cu adevărat beneficii pentru sănătatea și bunăstarea ta în special în iernile reci și dure, dar şi în verile toride.

De asemenea, oferă un aspect elegant şi aranjat , chiar şi cu o ţinută simplă. În esență, este o declarație că ai grijă de tine.

Ai stima de sine necesară pentru oferi timp și atenție pentru tot ce ține de varianta cea mai bună a ta. Acest timp dedicat detaliilor și îngrijirea reflectă și modul în care te ocupi de alte n lucruri din viața ta.
De multe ori se spune că este important să ai grijă de manichiură înainte de un interviu de angajare sau o ocazie specială. Noi credem că este important să ai o manichiură aranjată chiar și în zilele care nu sunt speciale.

Alte avantaje

În timpul procedurilor de manichiură sau pedichiură, vei primi un masaj al mâinilor şi picioarelor. Acest lucru ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și îmbunătățește mobilitatea articulațiilor.

Îmbunătățeşte sănătatea unghiilor.

Cu o manichiură și pedichiură realizate în mod regulat, șansele unghiilor tale de a dezvolta alte infecții sunt reduse. Mâinile în special, sunt expuse la o mulțime de elemente și produse pe o bază de zi cu zi. Este o idee bună să ai parte de o curățare profundă, încurajează creșterea celulelor noi, lăsând unghiile mai puternice și mai sănătoase.

Știm cu toții că masajele corporale sunt o modalitate excelentă de a lăsa stresul la o parte, dar uneori tot ce trebuie să vă relaxați este un masaj al mâinilor și picioarelor.

Manichiura si pedichiura sunt o modalitate excelentă de relaxare. În plus, unghiile cu aspect îngrijit îţi vor aduce un zâmbet pe faţă şi o atitudine mai încrezătoare.

Manichiura, cartea ta de vizită.

Mâinile şi picioarele cu aspect îngrijit sunt ca o carte de vizită. Dacă le acorzi atenţie în mod regulat, ocaziile special nu te pot lua prin surpindere.  În plus, vor spune multe despre tine şi vor  da o impresie de aspect bine îngrijit.

Astăzi, manichiura și pedichiura sunt de o importanță deosebită în lumea beauty, deoarece acestea îmbunătăţesc uimitor aspectul mâinilor şi a picioarelor.
“Cel mai mare dar pe care-l ți-l poți oferi este puțin din atenția ta.” Această minunată zicală de la Anthony J D’Angelo vorbește despre modul în care poți să acorzi atenție sau să ai grijă de propriul tău, fără eforturi prea mari. O manichiură sau pedichiură sunt modul
ideal de a îţi face ţie un cadou.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON