Mâncare & Instagram – 5 conturi delicioase

Mâncare Instagram

Mâncare & Instagram – 5 conturi delicioase

Azi vă facem poftă…. Cu ce? Cu fotografii de pe Instagram, dar nu orice fel, ci fotografii cu mâncare și conturile aferente pe care probabil veți dori să le urmăriți dacă sunteți la fel gurmanzi ca și noi.

Mmmmm, să începem!

Spoon fork bacon @spoonforkbacon

Jenny și Teri sunt deținătoarele unui cont savuros de Instagram. Acest duo au deja trei cărți de bucate publicate. În social media au o metodă simplă de împărtăși celor care îi urmăresc, metode a găti acasă tot ce văd în fotografii.

Food minimalist –@foodminimalist

Această pagină este specializată în rețete simple și mese inspirate din Asia, cu multă aromă.  În imagine avem un delicios și sănătos  somon cu citrice și ulei de măsline.

Food 52 @food52

Food 52 postează cele mai bune rețete și fotografie cu mâncare de la echipa de editori. Cu alte cuvinte, un mix de gusturi diferite și bucătării, servit zilnic pe telefonul tău.

Vegan Ventures – @veganventures

Dacă  doriți să încercați mai multe mese fără carne sau dacă sunteți deja un vegan cu acte în regulă, acest cont vă va oferi modalități nesfârșite de a reinventa mesele cu legume sau deserturile cu fructe.

Half Baked Harvest – @halfbakedharvest

Editorul de cărți de bucate, Tieghan Gerard, ne împărtășește rețete pentru mâncărurile sănătoase și reconfortante. Pe contul său veți găsi feluri de mâncare cum ar fi bibimbapcu tofu crocant sau gnocchi de cartofi dulci cu sos de parmezan rozmarin.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON