“Pentru că imaginea este importantă, iar secretul frumuseții se află în mâinile noastre, dorim să o lăsam să fie exprimată. În fiecare zi beneficiați de profesionalism pentru orice serviciu din cadrul salonului nostru!” – Cornelia Copăceanu | Trainer, CEO EConcept Salon

#econceptsalon | O nouă viziune, un concept recunoscut

Fiecare salon deţine propria semnatură, însă noi am creat o echipă de profesioniști instruiţi în toate formele de creaţie în materie de beauty: #dermopigmentare, #coafură, #cosmetică, #masaj, #manichiură-pedichiură, #make-up profesional, toate realizate într-un cadru profesionist și într-un stil spectaculos, ideal pentru persoanele care își doresc servicii de înfrumuseţare cu rezultate premium.

Misiunea notabilă a salonului este că, prin capacitatea personalului nostru de a traduce cunoștintele și experiența lor în #serviciile de# înfrumusețare pe care le oferă, este să reușim întotdeauna să satisfacem așteptările oricărui client, indiferent de gen, să adaptăm serviciile în funcție de stilul său, clasic sau #modern și, în final, prin abordarea noastră, să îi facem să se simtă parte din #elita beneficiarilor serviciilor de #frumusețe. Personalului #econceptsalon este motivat de feedback-urile pozitive din partea #clienților care s-au bucurat mereu de cele mai #revoluționare #tehnici de înfrumusețare și este deschis oricărei noi #provocări în #arta #frumuseții!

Q Servicii

◾Dermopigmentare
◾Coafură
◾Make-up
◾Cosmetică
◾Manichiură – pedichiură

Q Why I Choose this one?

You will feel heard, genuinely cared for in a truly compassionate and authentic manner by a practitioner that knows what she is doing and does not rush through a thing.

Evaluează-ne și scrie o recenzie

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Afișează tot orarul
  • Luni09:00 - 17:00
  • Marți09:00 - 17:00
  • Miercuri09:00 - 17:00
  • Joi09:00 - 17:00
  • Vineri09:00 - 17:00

Your request has been submitted successfully.

Additional Details