Cătălina Popescu este o artistă foarte talentată în domeniul P.M.U cu o experiență de peste 12 ani în activitatea sa, iar pasiunea pentru munca ei se observă în recunoașterea talentului său la nivel național și internațional.

Cătălina a debutat în lumea beauty ca hairtylist și makeup artist, iar  de peste 5 ani este trainer internațional PMU, fiind prima româncă instructor BioTouch Inc. L.A.

Premiată cu ABC ADVANCE BROW CREATION by Nataliya Yeremenko in 2015 și ulterior INTERNATIONAL PMU ARTIST AWARD BY TIPMCC WARSAW în 2016, Cătălina Popescu a creat propria tehnica de microdermopigmentare: sprâncene HDupLift (tehnica  imită în proporție de 90% firele naturale din sprâncene).

Această tehnică a propulsat-o la nivel internațional, pe lângă alte tehnici: HDfull Lips, HDpowder Liner etc, tehnici de corectare si neutralizare, acestea fiind doar câteva din procedurile de la care Cătălina Popescu a obținut rezultate extraordinare și foarte naturale.

A luat parte la numeroase seminarii/congrese în străinătate, cele mai recente invitații fiind în Manchester, Budapesta și Istanbul alături de Nataliya Yeremenko. Iar ca New Entry, Cătălina este invitată Permanent Reunion LAS VEGAS 2018 alături de nume consacrate în PMU WORLD, cu tehnica HDupLIft Brows, astfel devenind din nou prima româncă trainer în U.S.A.

Colaborarea Cătălinei cu Beauty Leaders o aduce mai aproape de publicul din țară care își dorește să învețe tehnicile predate de ea sau să beneficieze de serviciile pe care le oferă.

Despre academie

“…informarea este singura cale către evoluție!”
W.U.B ACADEMY înființată în 2013 din dorința de a evolua în acest domeniu și de a transmite celor ce își doresc să îmbrățișeze aceasta meserie, informații complete și de cea mai bună calitate.

Academia deține un număr restrâns de cursanți începători/ avansați dar care activează în proporție de 90% în domeniu după finalizarea cursurilor.

Serviciile și cursurile din cadrul W.U.B by Cătălina Popescu plasează Academia pe unul dintre cele mai bune locuri din țară în microdermopigmentare. Cursurile predate sunt acreditate de către Ministerul Muncii din 2016 și BioTouch U.S.A din 2013.

Q Servicii

◾MAKE – UP SEMIPERMANENT
◾MAKE – UP
◾STILIZARE SPRANCENE
◾LAMINARE GENE

Q Cursuri Online

Utilizatorul încă nu are cursuri online!

Evaluează-ne și scrie o recenzie

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Afișează tot orarul
  • Luni09:00 - 17:00
  • Marți09:00 - 17:00
  • Miercuri09:00 - 17:00
  • Joi09:00 - 17:00
  • Vineri09:00 - 17:00
building Own or work here? Claim Now! Claim Now!

Claim This Listing

Your request has been submitted successfully.