Igna Simona vine la București și Cluj-Napoca!

Simona Igna este parapsiholog și are o vastă experiență în terapiile complementare. Îi ajută pe clienții săi să se vindece de rănile trecutului și să se deschidă către dezvoltarea potențialului lor. La Igna Simona apelează persoane din toate colțurile lumii, pentru a obține vindecare, pentru a se detașa de trecut și a învăța să trăiască în prezent. Gama de servicii pe care le oferă este diversificată. În plus, serviciile sunt personalizate în funcție de necesitățile clienților săi.

Doar oamenii cu adevărat puternici au curajul de a recunoaște atunci când nu mai pot trăi cu suferințele pe care le-au adunat și de a apela la un specialist pentru a-i cere ajutorul. Deși calea vindecării interioare nu este întotdeauna ușoară, cu ajutorul primit de la parapsihologul Simona Igna, oricine poate ajunge să depășească traumele trecutului, să le lase în urmă și să trăiască prezentul, cu optimism și încredere.

Simona Igna oferă servicii atât în cabinetul ei, situat în Oradea, cât și la distanță. Energia pe care o emană îi ajută pe clienții ei să resimtă beneficiile ședințelor încă de la prima întâlnire cu parapsihologul și să se încarce de energie pozitivă, de optimism și bună-dispoziție.

Igna Simona vine la București și Cluj-Napoca!

Poate ați avut deja ocazia să o cunoașteți pe Simona Igna. Poate chiar ați apelat la serviciile ei, la distanță. Avem o veste excelentă pentru persoanele care locuiesc în orașele București și Cluj-Napoca.

Aceia dintre voi care locuiesc în aceste orașe și își doresc să participe la o ședință de terapie individuală cu Simona Igna au acum ocazia. Asta deoarece, în februarie, va fi în orașele București și Cluj-Napoca, timp de două zile alocate fiecărui oraș.

În data de 17 și 18 februarie 2020 Simona Igna va fi în București. În data de 20 și 21 februarie 2020 va fi în Cluj-Napoca.

Așadar, cei care vă doriți să o întâlniți la o ședință de terapie, puteți să vă înscrieți la numărul de telefon +40 (787) 245 527 sau la adresa de email contact@beauty-leaders.com.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON