Harel Margalit vine în România invitat de Beauty Leaders

În curând îl vom întâlni pe Harel Margalit în cadrul masterclass-ului organizat de Beauty Leaders în orașele București și Cluj-Napoca, care va avea loc în data de 18, respectiv 20 februarie 2020. Harel Margalit este un make-up artist renumit din Israel și a acceptat invitația noastră de a veni să prezinte tehnicile sale în cadrul unui masterclass. Accentul se va pune pe bridal make-up, acesta fiind și domeniul care l-a consacrat drept un make-up artist renumit pe plan internațional.

Harel

Pentru mirese, machiajul bine realizat este extrem de important. Tocmai de aceea, ca make-up artist, este esențial să știi ce tehnici să utilizezi și cum să le aplici pentru a obține un machiaj impecabil, care să pună în evidență frumusețea naturală a miresei. Voi ce spuneți? Credeți că un machiaj natural este ușor de realizat? Astfel de tehnici va prezenta Harel Margalit în cadrul masterclass-ului.

Cui îi plac surprizele?

Harel

Avem încă o veste grozavă pentru persoanele care s-au înscris la masterclass-ul organizat de Beauty Leaders, la care este invitat Harel Margalit. Pentru Beauty Leaders, informația bine oferită și înțeleasă este extrem de importantă, așadar este cel mai de preț dar pe care vi-l putem face. Astfel, vom mai avea un invitat-surpriză în cadrul evenimentului, care are o experiență de peste 10 ani în domeniul de make-up. Totuși, pe lângă informația pe care o să o punem la dispoziția cursantelor, am pregătit pentru voi o mulțime de surprize, de care noi suntem extrem de entuziasmați și mulțumiți. Cine mai așteaptă cu nerăbdare să descopere despre ce surprize este vorba?

Cine vor fi partenerii la masterclass-ul care îl are ca invitat pe Harel Margalit?

Când vine vorba despre realizarea unui machiaj impecabil, cum este necesar mai ales în cazul mireselor și nu numai, accentul cade pe ten. Este necesară o pregătire atentă și minuțioasă a tenului, care presupune hidratarea corespunzătoare. Un ten hidratat va asigura baza perfectă pentru un machiaj impecabil. Pentru hidratarea tenului se utilizează numeroase produse cosmetice, cum sunt serumurile cu acid hialuronic și apa termală. Și pentru că știm cât sunt de importante produsele de calitate pentru pregătirea tenului înainte de machiaj, vom avea ca partener în cadrul masterclass-ului brandul Synergy Therm Cosmetics.

Un alt aspect important pentru obținerea unui machiaj deosebit de frumos și de bine realizat constă în pensulele utilizate. Cum poate un artist să realizeze o operă de artă fără instrumentele potrivite? În make-up, alături de pregătirea tenului, tot în categoria de bază sunt incluse și pensulele. Atât timp cât baza este bine învățată și alcătuită din produse calitative, cu siguranță pașii următori sunt mult mai ușor de realizat. Deoarece ne axăm pe calitate, vom avea brandul Ikko drept partener în cadrul masterclass-ului.

Noi suntem pregătiți pentru marele eveniment, pe care îl așteptăm cu nerăbdare. Cine mai este la fel de entuziasmat și nerăbdător?

Înscrierile sunt deschise și le puteți accesa aici:

București

Cluj-Napoca

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON