Glitter-ul este vedeta pentru festival makeup 2018

Glitter-ul este vedeta pentru festival makeup 2018.

Glitter, sclipici, spuneți-i cum vreți, dar aproape toate fetele au avut perioada în care și-au dorit să aibă makeup cu glitter, ojă de unghii cu sclipici sau alte accesorii. Bine, acest lucru se întâmpla probabil pe la 11 – 12 ani, după care fetele au crescut și au început să realizeze că glitter-ul nu este folosit așa des cum sperau pe vremea când Barbie era încă parte importantă din viața lor.

Melancolia după puțin sclipici a rămas în sufletul tuturor. Odată cu amploarea festivalurilor de muzică și a outfit-urilor excentrice prezentate de tot mai multe vedete, glitter-ul a ajuns să fie un must în ceea ce privește festival makeup 2018. Acest lucru spre bucuria tuturor femeilor care adorau strălucirea unui produs care nu se folosea în machiaj, cel puțin nu fără a fi privit kitsch.

Modă și strălucire.

Totuși, după cum au arătat prezentările de modă de pe marile catwalk-uri din acest an, case de modă prestigioase precum Saint Laurent, Marc Jacobs, Chanel, (ca să denumim doar câteva), strălucirea nu se reduce la makeup ci a pătruns și în dressing-ul nostru.

De ce ne place glitter-ul și de ce este vedeta în materie de festival makeup 2018?

Probabil pentru că strălucirea evocă un sentiment de optimism și speranța că vor veni lucruri bune. Pentru unii, purtarea unui obiect strălucitor poate însemna prestigiu; de exemplu, un inel cu diamante  conferă un sentiment de putere și lux.

Diamonds are a girl’s best friend, spunea frumoasa Marilyn Monroe, dar pentru cele dintre noi care nu avem prieteni originari din Sierra Leone, ne mulțumim și cu puțină strălucire din produsele de machiaj. Și ce ocazie e mai potrivită decât un festival de muzică unde fiecare își poate exprima liber personalitatea?

Dacă îți place glitter-ul, fardurile aurii sau chiar makeup-ul reliefat cu străluciri metalice, vara aceasta ai oportunitatea de a face uz de ele. Îndemnul nostru îl știi deja: poartă ce alegi cu încredere!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON