Frumuseţea: Imitaţie vs. Inspiraţie

Frumuseţea

Frumuseţea: Imitaţie vs. Inspiraţie

Ai nevoie de o rețetă-minune pentru a arăta mereu incredibil? Ce aşteptări ai, atunci când mergi la un salon de înfrumuseţare?

Adevărul este, mai întâi de toate, o virtute, spune Steinhardt, afirmație pe care cu toții ar trebui să ne-o amintim în mai multe situații decât credem. Chiar și atunci când mergem într-o locație destinata serviciilor de înfrumusețare.

De multe ori, clienții se duc într-o locație de înfrumusețare cu așteptări precise și, pentru ei, rezultatul ar trebui să fie identic cu imaginea de referință. Realitatea este că, de cele mai multe ori, acea tunsoare, culoare de păr sau formă a sprâncenelor nu este tocmai ideală pentru conformația sau tipul de păr al persoanei respective. Dacă rezultatul ar fi, într-adevăr, identica cu poza adusă, este aproape sigur că nu va fi cel mai bun rezultat posibil. De ce? Haideți să explicăm mai bine cum să ne ajustăm așteptările și, mai ales, cum să comunicăm deschis cu artistul pe care îl alegem.

Persoana din poză este unică

De cele mai multe ori se aduc fotografii cu vedete în vogă în acel moment, pentru că vedetele sunt primele care introduc sau urmăresc un trend. Plus că le îndrăgim atât de mult pentru șarmul și talentele lor! Este natural să ne dorim o prezenta pe care o vedem pe covorul roșu și credem cu tărie că oricine poate să arate de milioane cu ajutorul artiștilor, însă acel ajutor merge mai departe de tunsoare sau culoare în sine.

Persoana din poză este unică. Conformația feței, tipul de păr și de piele, silueta, chiar și personalitatea ei sunt unice, proprii acelei ființe și fiecare dintre aceste caracteristici a fost luată în considerare când s-a decis asupra look-ului. Pentru că aceasta este adevărata măiestrie a unui artist în beauty: să vadă ce opțiune i se potrivește cel mai bine clientului pe care îl are în acel moment pe scaun. Chiar dacă ai reuși să fii aranjată de echipa de stiliști a vedetei din poză, nu înseamnă că te vei alege cu exact “caracteristicile ei”.

Imitație Vs. Inspirație

Suntem de acord că a aduce o poză artistului ajută întotdeauna, pentru că este modul cel mai ușor și eficient de a-i explica ce îți dorești de fapt. Însă fotografia respectivă trebuie să servească doar drept inspirație în loc de scop suprem. Artistul va avea o referință după care să se ghideze și, cel mai important, acum poate începe discuția mai ușor.

Cea mai importantă parte a întâlnirii cu artistul în beauty este discuția preliminară. Nu te sfii să spui ce îți dorești, însă așteaptă-te la mici – sau mari – adaptări. Împreună, veți răspunde la câteva întrebări. Ce îți place mai exact la look-ul respectiv? Cât de bine te pricepi să menții stilul respectiv și cât timp ai la dispoziție? Care sunt trăsăturile tale naturale și ce tratamente le-ai mai aplicat? În cele din urmă, se poate sau nu se poate să pleci arătând ca în poză?

Artistul este acolo să îți dea sfaturi avizate și să adapteze look-ul din poză propriei tale fizionomii.Asta este domeniul lui. Ai încredere în expertiza artistului și fii deschis în discuția cu acesta. Adevărul va duce la cele mai bune rezultate, întotdeauna.

Poartă un stil care te reprezintă

Dacă ai nevoie de o rețetă-minune pentru a arăta mereu incredibil, aceasta ar fi: poartă un stil care te reprezintă. Când te simți natural cu felul în care arăți, starea ta de spirit se aliniază cu aspectul tău și rezultatul va fi unul armonios și de efect. Și, mai presus de toate, încrederea în sine este acel ceva care îți va oferi o frumusețe greu de imitat și reprodus.

Suntem tentați să definim frumusețea prin canoane și clișee, dar ea întotdeauna va izvorî din armonia dintre interiorul și exteriorul tău. Un stil care ți se potrivește cu adevărat va arăta incredibil pe tine, ți se va potrivi ca o mănușă.

Așa că, data viitoare când mergi la un artist în beauty, arată-o poza de referință și apoi uită de ea, pentru că împreună veți găsi stilul care ți se potrivește cel mai bine. Și, garantat, vei păși afară din locație cu o atitudine proaspătă și cu încrederea că ești cu adevărat frumoasă!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON