Fox Eyes – Cea mai nouă descoperire în estetică

fox eyes

Doctorul Simon Ourian, un medic dermatolog din Beverly Hills, este doctorul care se ocupă de vedetele de top în ceea ce privește estetica. Printre clienții săi se numără personalități precum Kim Kardashian West, Khloe Kardashian și Jenna Dewan. Într-un interviu acordat revistei People, doctorul Simon Ourian a vorbit despre cinci dintre cele mai populare proceduri non-invazive la care apelează clientela sa. Printre acestea s-a numărat și o procedură nouă și inovatoare, denumită „Fox Eyes”.

Conform spuselor doctorului Simon Ourian, „Aceste proceduri non-invazive sunt mai previzibile decât chirurgia și sunt reversibile în majoritatea cazurilor, necesitând un timp minim sau deloc de vindecare”.

Fox Eyes – o procedură non-invazivă apreciată

Procedura Fox Eyes este una non-invazivă și oferă aspectul cuiva care a obținut un lifting al ochilor pentru a-i ridica în sus, înspre linia părului, similar cu acela al ochilor de pisică.

Pentru a obține aspectul de Fox Eyes, doctorul Simon Ourian acționează cu laserul pe o zonă de deasupra sprâncenelor, pentru a întinde pielea. Apoi, adaugă volum sub ochi utilizând filler-e pentru a crea mai mult suport și pentru a-i ridica. În unele cazuri, utilizează filler-e și în zona din apropiere de linia firelor de păr din sprânceană pentru a obține și mai mult lifting.

Procedura Fox Eyes poate avea un cost situat între $3000 și $15000 , în funcție de laserul și filler-ele pe care le alege clientul.

Fox Eyes este o procedură ideală pentru persoanele care au colțul exterior al ochilor lăsat, fapt ce le poate îngreuna vederea. În plus, această procedură nouă și non-invazivă este una dintre acele proceduri care pot schimba complet aspectul unei persoane, oferindu-i un look mai tânăr și o privire mai luminoasă.

Deși încă este o procedură mai puțin cunoscută, Fox Eyes a început să câștige popularitate în rândul vedetelor.

Sursa știrii: DailyMail

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON