Festival look – Alege ce ţi se potriveşte mai bine!

Festival look – Alege ce ţi se potriveşte mai bine!

Mult aşteptatul sezon al festivalurilor de muzică a sosit. Pe lângă line-up şi care festival ţi se pare cel mai atrăgător, mai este o singură decizie care probabil îţi dă bătăi de cap. Festivalurile au ca subiect de interes ţinutele, şi au devenit aproape la fel de importante ca muzica și spectacolul pe care vrei să îl vezi. Ce festival look să alegi?

Beauty Leaders îţi vine în ajutor pentru a face o trecere în revistă a trendurilor din acest an, în ce priveşte alegerea outfit-ului şi accesorilor care să te pună în evidenţă la festivalul mult aşteptat.

Western look

Dupa ce au dominat podiumurile prezentărilor de mordă, item-urile cu inspiraţie rodeo au fost oficial declarate „in” la Coachella, renumitul festival care setează de obicei trendul în festival fashion. Piesa de bază sunt cizmele de cowboy, în cazul în care îţi doreşti un outfit inspirat din filmele cu John Wayne. Le poţi combina cu pantaloni cu talie înaltă din piele sau fustă, o bustieră şi o vestă.

Pălării

O pălărie va arăta super cool cu ţinuta ta. Poţi alege să porţi o pălărie cu aproape orice ţinută. Ne place aspectul larg al fedorei cu rochie maxi sau sacou din piele!

Bustiere

Dacă îţi place să rişti, atunci acesta este look-ul potrivit, care 100% va atrage privirile celorlalţi. Bustierele sau lenjeria făcută special pentru a fi purtată la vedere, sunt super-tendinţă. O astfel de bustieră cu aspect metalic se încadrează perfect în atmosfera festivalului. Sutienul auriu este într-adevăr o piesă statement. Pune-l într-un outfit cu niște pantaloni simpli sau chiar cu o fustă maxi pentru un aspect foarte sexy, dar relaxat.

Culori puternice

Alege o culoare tip neon pentru un look de impact. Dacă te simţi sigură pe tine, încearcă un total look colorat. Dacă vrei să începi uşor, poţi opta pentru un top color, o geantă sau pantofi.

Sporty

Un look sport a fost promovat de multe vedete la Coachella 2018. Una dintre aceasta a fost Kendall Jenner, care a purtat o pereche de pantaloni supradimensionaţi, cu pantofi sport androgini, un top scurt, cu abdomenul la vedere. Sexy şi extrem de uşor de purtat!.

Cel mai important lucru este să alegi un festival look în armonie cu personalitatea. Te vei simţi sigură pe tine, te vei distra mai bine şi cu siguranţă vei atrage privirile!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON