Fără filtru, fără makeup – vedete care se simt bine în propria piele

Fără filtru, fără makeup – vedete care se simt bine în propria piele

True beauty is wearing no makeup and being 100% okay with it.

Tindem să ne comparăm mereu. Aruncăm o privire pe Instagram sau Facebook și feed-ul este plin de fotografii cu femei frumoase care strălucesc în noua rochie, cu machiajul superb aplicat și cu lumina potrivită pentru a capta momentul.

Este plăcut să ai parte de momente în care makeup-ul și ținuta aleasă te fac să te simți superbă și credem în a admira frumusețea altor femei, nu a le dezaproba pentru stilul lor. Totuși, uneori ne facem rău singure.

Dăm scroll prin sute de instapost și instastories care spun doar o infimă parte din povestea vieții unei femei pe care o admirăm. Iar dacă noi suntem într-un tricou de casă și pantaloni lejeri, nemachiate și părul ciufulit… e ușor să ne comparăm și să ne simțim rău cu noi înșine. De aceea, aplaudăm decizia unor vedete de a lăsa aparatul foto să le surprindă fără makeup, fără filtru.

Gwyneth Paltrow susține de mult timp stilul de viață sănătos  ca fiind cea mai bună alegere. Iar acest stil de viață sănătos presupune și să te iubești fără machiaj.

Drew Barrymore și Cameron Diaz sunt după o sesiune de gimnastică. Drew, pe Instagram: „#nomakeup #nofilter #oldschoolsisters #playdate # dayoff #friday #SUNSCREENALWAYS”.

În timpul unei discuții la BeautyCon din SUA, ea a declarat: „Ne simțim bine. Nu purtăm nici un machiaj și suntem doar noi înșine. Uneori, este doar despre aspectul pur, fără makeup, știi? Doar fiți voi.”

Wonder Woman arată atât de bine fără machiaj. De la sprâncene la ten,  Gal Gadot arată la fel de frumos fără machiaj ca și cu.

Jennifer Lopez a demonstrat că arată la fel de frumoasă, fără machiaj într-o fotografie pe care a postat-o pe Instagram.

Halsey, cântăreața care a devenit rapid cunoscută datorită talentului ei extraordinar și a felul sincer de a fi, ne arată fără teamă trăsăturile ei fără machiaj.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON