Emilia Clarke, actrița din Game of Thrones, vorbește despre frumusețe

Emilia Clarke, actrița din Game of Thrones, vorbește despre frumusețe

Emilia Clarke, actrița din Game of Thrones, vorbește despre frumusețe

Trăim cu impresia că vedetele de cinema sau din seriale au o viață spectaculoasă, fără grijile pe care noi restul le simțim. Le vedem, pe aceste staruri, aproape întotdeauna arătând impecabil, și ne întrebăm cum ar fi să ne simțim și noi la fel de frumoase.

Adevărul este că fiecare femeie are momentele ei în care se simte mai puțin atrăgătoare sau se compară cu alții. Într-un interviu acordat  revistei InStyle, actrița Emilia Clarke a declarat că: „M-am luptat cu încrederea de sine în timpul adolescenței. Credeam că sunt prea grasă. Credeam că sunt urâtă.”

Actrița în vârstă de 31 de ani a dezvăluit secretul ei de a se simți frumoasă:

„Va suna un pic siropos poate sau prea simplu, dar când ești fericit, ești frumos. Abilitatea de a râde și nu te lua prea în serios. Să fii capabil să te uiți în oglindă și să fii împlinită cu ceea ce vezi. Să încerci să fii autentică pe cât posibil, inclusiv cu machiajul. Îmi place makeup-ul, dar nu e stilul meu să îmi sufoc fața cu el.”

Despre obiceiurile ei în ce privește machiajul, Emilia a declarat:

„De obicei, îmi păstrez fața cât mai naturală. Dar dacă sunt nevoită să ies în oraș, apelez la un ruj roșu. Fiecare femeie are nevoie de un ruj roșu bun. Te face să te simți puternică și feroce și, pur și simplu, nu trebuie să mai adaugi nimic în afară de rimel și ruj.”

Referitor la lupta cu încrederea de sine din adolescență, actrița din Game of Thrones a mai spus:

“Dar este un moment special când începi să afli cine ești, ce-ți place, cum îți iei cafeaua, oamenii care te fac să te simți bine și cine ar trebui să fii în jur. Începi să vezi dincolo de ceea ce arată fața sau corpul tău.”

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON