Doctorul estetician Morad Iancu vine în Oradea!

Doctorul estetician Morad Iancu este unul dintre cei mai cunoscuți chirurgi plasticieni din țară. Are o experiență în domeniu de peste 10 ani și zeci de mii de pacienți fericiți. El își desfășoară activitatea in București, în special în clinica Luxury Aesthetics. Această clinică este extrem de renumită, în special în rândul vedetelor din România, întrucât aici sunt realizate tratamente estetice avansate, care oferă rezultate sigure și rapide. Doctorul Morad este fondatorul clinicii Luxury Aesthetics din București. Efectuează tratamente de medicină estetică neinvazivă atât în cadrul acestei clinici, cât și în clinicile Luxury Aesthetics din Constanța și Tel Aviv.

Care este viziunea sa asupra frumuseții?

În viziunea doctorului estetician Morad, frumusețea este reprezentată de trăsăturile naturale. Uneori, însă, este necesară o mică intervenție pentru a obține acel aspect care să ne ajute să ne simțim confortabil. Totuși, în cazul intervențiilor necesare, totul este realizat astfel încât să se respecte aspectul cât mai natural al feței.

doctorul estetician Morad Iancu

Când ajunge doctorul estetician Morad Iancu în Oradea?

În data de 27.07.2020 doctorul estetician Morad Iancu vine în Oradea. Astfel, doritorii din oraș vor putea beneficia de serviciile renumitului doctor. Intervențiile vor fi realizate în Clinica Dentys .

Ce proceduri va realiza doctorul estetician Morad Iancu în Oradea?

Procedurile pe care doctorul Morad Iancu le va realiza în Oradea sunt proceduri minim invazive. Toate acestea sunt realizate fără durere și necesită un timp redus de vindecare.

Iată care sunt serviciile de care veți putea beneficia în Oradea:

  • Rinoplastie fără operație
  • Mărirea și modelarea buzelor
  • Eliminarea ridurilor din zona ochilor/ zona frunții / zona tâmplelor
  • Reducerea cearcănelor
  • Contur facial
  • Eliminarea ridurilor active prin relaxarea musculaturii cu Botox
  • Peeling chimic

Cum puteți beneficia de aceste servicii?

Dacă vă doriți să beneficiați de serviciile oferite de doctorul estetician Morad Iancu în Oradea, sunați la numărul +40773302202 pentru a obține o programare.

Nu uitați să ne urmăriți pe site și pe pagina de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile și informațiile care vă interesează din domeniul beauty.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON