Care este diferența dintre crema de noapte și crema de zi pentru ten?

diferența dintre crema de noapte și crema de zi
Care este diferența dintre crema de noapte și crema de zi pentru ten?

Te-ai întrebat vreodată despre diferența dintre crema de noapte și crema de zi cu zi? Poate că te-ai întrebat:  chiar există o diferență? Răspunsul este da; continuați să citiți pentru a afla care este diferența dintre cremele pentru ten a.m sau p.m.

Dacă aplicarea machiajului este esențială în cadrul rutinei de dimineață, vei înțelege importanța găsirii unui hidratant fiabil care să pătrundă ușor în piele, ajutând la aplicarea fără probleme a produsului de bază pe față.

Cremele de zi permit porilor să respire datorită consistenței lor ușoare. Acestea tind să fie mai ușoare față de cremele de noapte. De fapt, multe creme de zi conțin crema de protecție solară deoarece pielea este expusă razelor solare în timpul zilei. În plus, formula lor ușoară este ideală pentru a fi purtată sub machiaj.

Cremele de noapte, pe de altă parte, sunt de obicei mai grele în textură și sunt cele mai bune pentru tipurile de piele uscată. În plus, pielea ta se repară în timp ce dormi, iar cremele de noapte sunt în general formulate cu ingrediente pentru a hrăni și trata pielea pentru o reparație ulterioară, pentru a ajuta la reînnoirea celulelor.

Cremele de noapte pentru ten includ o concentrație mai mare de ingrediente de înaltă performanță (de exemplu, Retinol, Acid hialuronic). Datorită naturii lor lent absorbante, cremele de noapte pot intra treptat în piele pe parcursul nopții, pentru hidratarea, repararea și reechilibrarea tenului.

Utilizezi în prezent un hidratant cu cremă de protecție solară pentru a.m. și o cremă de noapte pentru p.m.? Dacă nu, este timpul să schimbi acest lucru.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON