loader image

Bine ai venit în vibrația Beauty Leaders- locul în care celebrăm frumusețea în toate formele sale!

Activitatea Beauty Leaders își are începutul în anul 2012. Parcursul nostru ne-a transformat în promotorii motivaționali ai organizării de evenimente în industria beauty, colaborând cu profesioniști din industrie, de talie națională și internațională. Astăzi, Beauty Leaders este o echipă în continuă ascensiune, reunită sub un singur principiu: frumusețea aparține tuturor și poate deveni spectaculoasă sub o abordare perfectă. Iar pentru ca această frumusețe să fie pusă în valoare, noi vă asigurăm instrumentele și resursele necesare!

Cu orientare educativă în industria frumuseții, coordonăm evenimente offline și online, în cadrul cărora se reunesc marii artiști din lumea beauty pentru a-și împărtăși secretele și oferi demonstrații specifice tuturor iubitorilor de frumusețe, novice sau avansați. 

Care este experiența noastră?

De-a lungul timpului, am organizat cu succes întâlniri cu diverși colaboratori din varii domenii. Dintre acestea, se pot menționa, de exemplu, o colaborare de peste 8 ani cu medicul estetician Dr. Morad Iancu, dermopigmentistul Cornelia Copăceanu, întâlniri organizate periodic în locații de înfrumusețare, precum saloane, clinici și academii. De asemenea, evenimentele de beauty organizate până în prezent s-au desfășurat în principalele orașe din România, precum București, Cluj-Napoca, Oradea și Brașov. La acestea au participat nume de referință în domeniile în care activează: Harel Margalit, Sasha Nikolina, Slava Chaika, Sandra Dergunova, Dr. Morad Iancu, Cornelia Copăceanu, Maxim Tania și mulți alții. 

Începând cu anul 2020, ne-am lărgit viziunea și în mediul online, organizând o serie de sesiuni inspiraționale, adresate cursanților doritori să învețe despre beauty de la cei mai cunoscuți artiști din domeniu, oricând și oriunde. Astfel, ne-am propus ca misiunea noastră să acopere într-un mod extins nevoile și dorințele cursanților noștri, la o calitate superioară și în cel mai interactiv mod posibil, alături de cei mai îndrăgiți artiști și profesioniști din industrie.

9CF687BE-FEC1-48E1-AFFE-42166E5B7245-1200x750[1]

Cui ne adresăm?

Platforma noastră este locul în care cei care sunt în căutare de servicii de înfrumusețare pot găsi ceea ce au nevoie, la cele mai înalte standarde. În vibrația Beauty Leaders s-au alăturat atât lideri în domeniu, care oferă servicii la cele mai înalte standarde, dar și aspiranți la titlul de lider, care doresc să se perfecționeze prin intermediul cursurilor pe care le oferim. Consideri că, prin serviciile pe care le oferi, ai capacitatea de a pune în valoare frumusețea? Dacă răspunsul este DA, te invităm cu drag să parcurgem împreună această călătorie a profesionalismului! Suntem deschiși colaborărilor cu makeup artiști, hair stylisti și specialiști care își desfășoară activitatea în domenii precum dermopigmentare, manichiură/pedichiură sau aplicarea extensiilor de gene.

Beauty Leaders – Performanță prin Educație!

Credem cu tărie că prin muncă susținută, pasiune și talent se poate urma calea spre succes! Scopul nostru este de a oferi suport tuturor celor care activează în industria înfrumusețării și care, dezvoltându-și cariera, își doresc să ajungă lideri în domeniu. Platforma Beauty Leaders este și un mijloc prin care cei ce activează în industria înfrumusețării își pot îmbunătăți tehnica, învățând de la cei mai prestigioși specialiști. De aceea, am integrat în platforma noastră partea educațională de Cursuri Online, prin intermediul căreia ne adresăm tuturor iubitorilor de beauty, determinați să studieze în detaliu despre cele mai în vogă stiluri, look-uri și abordări. 

11248FA7-D12E-40D8-B596-0EF56B15D6B8-e1649509993279-1200x750[1]

Cursurile Online reprezintă o resursă de calitate, care poate fi accesată de oriunde și oricând de către cei care își doresc să cunoască toate secretele carierei la care aspiră și să beneficieze de mentorat de la profesioniști în domeniu.

Noi, cei din echipa Beauty Leaders, credem în diversitate și considerăm că fiecare artist are o amprentă personală, unică. În același timp, dintre prioritățile noastre fac parte preocupările pe care le au makeup artiștii la început de drum. Prin cursurile disponibile pe platformă, punem la dispoziție celor care își construiesc o carieră ca makeup artist o modalitate prin care pot învăța tehnici profesioniste de machiaj, folosindu-și, în același timp, propria viziune. 

Suntem o echipă cu deplină încredere în serviciile propuse și împărtășim din experiența noastră celor aflați pe calea spre propria evoluție și progresul creativ. De aceea, oferim suport de fiecare dată când este necesar și construim o relație cât mai solidă și longevivă cu fiecare artist care accesează cursurile Beauty Leaders, chiar și după absolvirea acestora.

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER