De ce femeile aleg să se înfrumusețeze?

De ce femeile aleg sa se infrumuseteze

Să vorbim despre cum alegem și construim propria frumusețe ca femei. De unde începem? Cum tratăm propria noastră frumusețe și cât timp și efort investim în ea?

În primul rând, a investi în propriul stil este un serviciu pe care il facem nouă însene, dar care se reflectă și asupra celor din jurul nostru. O femeie atentă, stăpână pe propria imagine și încrezătoare în felul cum arată pașeste altfel, vorbește altfel și se simte altfel.

Investește în frumusețea ta naturală!

Pana unde ar trebui sa mearga investitia noastra in propriul corp, in propria frumusete? Raspunsul este: pana unde simtim noi nevoia! Fie ca este proaspata mamica, femeie de cariera, sportiva de performanta sau studenta, orice femeie are nevoie sa-si iubeasca propriul corp si sa il faca sa infloreasca. Tratamentele pe care le aplicam la suprafata ne cresc stima de sine si ne fac mai puternice la locul de munca, in relatiile cu ceilalti si, in general, in viata de zi cu zi. Orice activitate devine mai valoroasa in momentul in care stim ca aratam bine, ca ne-am pus la punct, ca ne place cum aratam si stim ca imaginea noastra ne reflecta calitatile.

Simplul gest de a aplica mascara inainte de a iesi la cumparaturi sau conturarea atenta a rujului rosu inainte de o intalnire reprezinta pentru o femeie un ritual prin care se pregateste sa infrunte lumea, sa castige, sa fie o versiune a ei mai buna. Sentimentul pe care ti-l da un look in care te simti bine este exact sentimentul pe care il ai cand intri intr-un restaurant, pasind pe tocuri, constienta de cele 10 priviri atintite asupra ta!

Felul in care ne ingrijim frumusetea depinde de noi si de felul cum alegem artistii. Cum depinde de noi? Cunoscandu-ne propriul corp si ce este mai potrivit pentru el. Deoarece el ne cere! Ne cere incredere in sine, iubire si respect. Prin alegerea artistilor pe care ii admiri, alegi specialistul potrivit pentru parul tau, formele fetei, buzele, mainile, corpul tau.

Este un loc plin de inspirație!

Beauty Leaders este un loc plin de inspiratie care celebreaza creativitatea in toate formele ei, prin detalii ce emană frumusețea. Recomandăm artiștii la care am merge noi înșine și cu care avem colaborări minunate. Artiștii din portofoliul nostru au în comun pasiunea pentru ceea ce fac si redau femeilor puterea de a-și exprima propria frumusețe exact cum vor ele.

Nimic nu e mai spectaculos decât colaborarea mai multor artiști talentați pentru a realiza un proiect venit din pasiune. Din pasiunea care hrănește conceptul Beauty Leaders s-a născut colaborarea de față. Marius Bălan a desăvârșit coafurile, în timp ce Nina Ciursas a realizat machiajele care le completează perfect. Agenția MModels a contribuit prin prestația modelelor sale. Întreg lookul a fost realizat pornind de la creațiile îndrăznețe Loulou the Brand, iar talentata Andrea Kiss a imortalizat arta lor și pasiunea care ne unește.

Artiștii din vârf fac ceea ce fac cu pasiune și investesc timp și efort în ceea ce le place. La fel cum o femeie investește în propria sa frumusețe, ei investesc în talentul lor. Pentru că, până la urmă, frumusețea vine din șlefuirea unor calități naturale, înnăscute.

Varianta ta cea mai bună

Acesta este răspunsul nostru la întrebarea “De ce femeile aleg să se înfrumusețeze?”. Pentru că aspiră să devină o variantă a lor mai bună. Pentru că își respectă și își iubesc corpul și vor să exprime asta deschis și intens. Pentru că femeile frumoase pășesc mai ferm, țin capul sus și zâmbesc din toată inima. Ele iubesc, luptă și creează mai intens.

Concept: Beauty Leaders
Rochii: Loulou the Brand
Hairstylist: Marius Bălan
Make-up artist: Nina Ciursas
Modele: Agenția MModels
Fotografie: Andrea Kiss

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON