Cum poți să ai încredere în tine indiferent de vârstă?

vârstă

Are frumusețea vârstă? După părerea noastră, răspunsul este nu. Poți fi frumoasă indiferent de vârsta pe care o ai. Te poți simți perfect și să ai încredere deplină în tine, chiar și la o vârstă înaintată. Însă, pentru a te bucura de încredere în sine și de frumusețe, trebuie să acorzi atenție stilului de viață pe care îl ai și să îți stabilești prioritățile.

vârstă

De ce să ai o lipsă de încredere de sine la o vârstă înaintată?

Multă lume consideră că înaintarea în vârstă este un „defect” când, de fapt, ideea ar fi să ne bucurăm de fiecare etapă a vieții, întrucât fiecare vârstă are frumusețea ei. Sunt unele persoane pe care înaintarea în vârstă le sperie. Dar, de cealaltă parte a baricadei, sunt acele persoane care se simt pregătite să înfrunte anii și consideră vârsta doar un număr. Persoanele din ultima categorie sunt cele care se simt bine în pielea lor, au încredere în ele și respect de sine, indiferent de vârsta lor. De ce nu am putea fi toți astfel și să ne bucurăm de vârsta pe care o avem? Oricare dintre noi putem fi frumoși, indiferent de vârstă!

Ceea ce ne inspiră cel mai mult este tocmai această încredere în sine la orice vârstă. De ce să îți pierzi încrederea în sine odată cu înaintarea în vârstă? Nu ai absolut niciun motiv să faci asta. Dimpotrivă, viața este așa cum ți-o construiești și depinde doar de tine să te simți bine în pielea ta la orice vârstă.

Pot persoanele în vârstă să fie modele de frumusețe?

vârstă

Da, chiar și persoanele în vârstă pot fi modele de frumusețe. Ca dovadă stă o agenție de modeling din Rusia, care a decis să îmbrățișeze frumusețea înaintării în vârstă și să o surprindă în fotografii. În acest sens, agenția reprezintă modele care au peste 45 de ani, chiar până la 85 de ani, în unele cazuri. Astfel, vârsta înaintată este o barieră pe cale de a fi doborâtă.

Dacă ei pot, noi de ce nu putem?

Dacă acele persoane – femei și bărbați deopotrivă – pot să arate că frumusețea nu are vârstă și să aibă încredere de sine la orice vârstă, noi de ce nu am putea? Probabil mulți dintre voi vor răspunde că ei sunt modele și asta este meseria lor – să dea bine în fața camerelor. Da, este adevărat că și modelingul este o meserie, însă faptul că ei sunt modele nu ne împiedică să le urmăm exemplul.

vârstă

Frumusețea ca pasiune dincolo de bariera timpului

Dincolo de a fi frumoși, contează să trăim viața așa cum ne place. Cum spuneam la început, viața este așa cum ne-o construim. Alături de exemplele pe care vi le-am oferit, cu persoanele care pozează la vârste înaintate pentru a demonstra că frumusețea nu are vârstă, trebuie să vă spunem că sunt mulți alții care continuă să activeze în domeniul frumuseții chiar și la vârste înaintate.

De exemplu, Mitchell Rossi a deschis un salon de coafură la vârsta de 60 de ani. Hairstylistul Mitchell Rossi a deținut un salon timp de mai bine de 40 de ani, iar când a venit vremea pensionării, a căutat o nouă locație pentru salonul său. Astfel, și-a mutat salonul de coafură din Brooklyn în Staten Island, reușind, astfel, să se reinventeze la o vârstă la care alții s-ar fi retras din câmpul muncii.

Un alt exemplu este Marion Stout, un hairstylist veteran. Femeia s-a angajat la un salon de hairstyling la vârsta de 94 de ani. Așadar, încrederea în sine nu ține de vârstă, ci de atitudine.

Tu cum te simți la vârsta pe care o ai? Suntem curioși de părerea ta în legătură cu frumusețea și încrederea în sine în raport cu vârsta. Așteptăm răspunsurile tale în comentarii.

Disclaimer: Fotografiile sunt de pe contul de Instagram al agenției de modeling Oldushka, cu excepția celor două fotografii cu hairstyliștii veterani.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON