Cum a fost masterclass-ul cu Sasha Nikolina?

masterclass Sasha Nikolina

În 10, respectiv 11 noiembrie 2019, am organizat două masterclass-uri, în cadrul cărora am avut-o ca invitată pe makeup artistul internațional Sasha Nikolina. Masterclass-ul s-a desfășurat în București în 10 noiembrie și în Brașov în 11 noiembrie. Sasha Nikolina este un makeup artist din Rusia, care desfășoară masterclass-uri în diverse țări și împărtășește din cunoștințele ei de makeup cu alte persoane interesate de domeniu. Am invitat-o pe Sasha la aceste masterclass-uri pentru a le oferi cursantelor informații prețioase despre diverse tipuri de makeup și despre produsele pe care le folosește.

Sasha Nikolina este genul de persoană care le oferă cursantelor multe informații despre tehnicile ei și despre produsele pe care le folosește. Spune în detaliu despre fiecare produs în parte, la ce ajută produsul respectiv, cum se folosește, ce brand este și de unde poate fi achiziționat. A fost admirată de către cursante deoarece la doar 25 de ani realizează lucruri minunate, machiaje care se remarcă și oferă lecții celor interesați de domeniul makeup. Noi suntem de părere că dacă ea a reușit ca la vârsta ei să aibă un astfel de renume mondial, și tu poți reuși! Desigur, faima se obține atât prin talent, cât și prin multă muncă și învățare continuă.

Cum au decurs masterclass-urile cu Sasha Nikolina?

Vom reveni pe conturile de social media cu poze care arată modul în care au lucrat cursantele la proba practică de la cele două masterclass-uri unde am avut-o ca invitată pe Sasha Nikolina. Datorită informațiilor numeroase și utile pe care le-au primit de la Sasha, cursantele au reușit să redea un machiaj foarte asemănător cu acela realizat chiar de către makeup artistul Sasha Nikolina.

În cadrul celor două masterclass-uri organizate de Beauty Leaders au avut loc două demonstrații susținute de Sasha Nikolina și o probă practică, susținută de cursante. Veți putea vedea poze din cadrul evenimentului în cadrul acestui articol.

Dorim să mulțumim brandului IKKO pentru că a fost prezent în cadrul evenimentului de la București și Brașov și pentru surprizele pe care le-a pregătit cursantelor! Produsele brandului IKKO sunt de calitate și sunt apreciate de makeup artiști.

Masterclass-ul Sashei Nikolina în București

Masterclass-ul din București s-a desfășurat în locația Hotel Internațional București. Aici, condițiile au fost minunate și personalul ospitalier. Astfel, am reușit să desfășurăm masterclass-ul într-un cadru optim, care ne-a oferit tot confortul de care aveam nevoie. Am beneficiat de un loc superb pentru eveniment. Sala unde am susținut masterclass-ul a fost foarte mare și confortabilă. Cursantele au putut profita și de foaier și terasă, pentru a se bucura de tot confortul unui spațiu larg și elegant.

În cadrul acestui masterclass am întâmpinat și o situație tehnică. Ne-am focusat pe găsirea unei soluții de rezolvare și am reușit să o rezolvăm la momentul respectiv. Ca urmare, ne cerem scuze cursantelor care au fost afectate de această situație! De asemenea, mulțumim întregii echipe tehnice pentru tot ajutorul și sprijinul, precum și pentru promptitudine!

Masterclass-ul Sashei Nikolina în Brașov

În Brașov, masterclass-ul organizat de Beauty Leaders a avut loc la Hotel Kolping. Personalul a fost ospitalier și locația deosebit de frumoasă, cu o sală încăpătoare, pentru a ne putea desfășura masterclass-ul în cele mai confortabile condiții. În plus, am beneficiat de o extraordinară vedere panoramică a orașului Brașov. Totul a decurs perfect în cadrul acestui masterclass, atât din punct de vedere tehnic, cât și al traducerii și interacțiunii dintre cursante și Sasha Nikolina. Îi mulțumim traducătoarei noastre, care a transmis cursantelor un vibe pozitiv! Mulțumim echipei Private Spa by Gilda pentru implicare și pentru susținere!

Cum a fost masterclass-ul cu Sasha Nikolina?

Noi ne-am simțit foarte confortabil și mergem de principiul că atât timp cât noi ne simțim confortabil și avem asigurate toate condițiile, putem să oferim și cursantelor confortul necesar. Mulțumim cursantelor care au venit în număr mare și din alte orașe. Faptul că multe dintre cursante au venit din alte orașe pentru a participa la masterclass ne demonstrează că, atunci când îți dorești cu adevărat să acumulezi informații, faci tot posibilul pentru a-ți îndeplini dorința, chiar dacă acest lucru presupune să mergi într-un oraș la sute de kilometri distanță pentru a participa la un masterclass care are ca invitat un makeup artist pe care îl apreciezi.

Pentru noi a fost o experiență minunată, ne-am simțit foarte bine și suntem entuziasmați la gândul unui nou masterclass pe care îl vom organiza! În curând vom anunța următoarele masterclassuri. Așadar, urmăriți-ne pe site și rețelele de socializare, pentru a fi la curent cu toate masterclass-urile pe care le vom organiza.

Galerie foto

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON