Cum a fost la masterclass-ul cu Harel Margalit?

masterclass Harel Margalit

Din punctul nostru de vedere, masterclass-ul cu Harel Margalit a fost foarte reușit, plin cu informații utile și energie pozitivă.

La începutul anului 2020, l-am invitat pe Harel Margalit să susțină un bridal masterclass. Acesta a avut loc în data de 18 februarie la București și în data de 20 februarie la Cluj-Napoca. Harel Margalit este un makeup artist din Israel, renumit în special pentru machiajul bridal, căruia îi place să împărtășească informațiile pe care le deține cu alți makeup artiști.

Artistul are o încredere de sine crescută și este sigur pe talentul său, astfel consideră că informațiile pe care le oferă altora îl ajută și nu vede acest lucru ca pe ceva care i-ar lua din talent sau din cunoștințe. Cum susținem și noi, și el consideră că fiecare persoană este unică. A învățat tot ceea ce știe de unul singur, fără să primească ajutor, iar de aceea, pentru el, să prezinte și altora tehnicile și experiența lui, înseamnă să învețe și să se dezvolte continuu.

Lui Harel Margalit îi place să îi fie adresate întrebări referitoare la domeniul lui, deoarece este de părere că, în acest mod, oricine poate ajunge să învețe tot ce are nevoie pentru a excela. Îi place, de asemenea, să ofere toate informațiile care îi ajută pe alți makeup artiști să se dezvolte, de la tehnicile folosite de către el, la produsele, pensulele pe care le folosește și la motivele pentru care alege anumite produse.

Cum au decurs cele două masterclass-uri care l-au avut ca invitat pe Harel Margalit?

Vă invităm să ne urmăriți pe conturile de social media, unde vom reveni în curând cu poze din cadrul masterclass-urilor la care l-am avut ca invitat pe Harel Margalit. De asemenea, în galeria de la finalul articolului, puteți vedea câteva dintre pozele de la cele două masterclass-uri. În timpul demonstrațiilor, artistul a oferit o mulțime de informații utile pentru cursantele care au participat.

În cadrul celor două masterclass-uri organizate de Beauty Leaders, au avut loc trei demonstrații susținute de către Harel Margalit. Prima demonstrație a prezentat un machiaj glam, a doua demonstrație s-a axat pe bridal makeup, iar a treia demonstrație a avut ca subiect machiajul de seară smokey eyes.

Buna desfășurare a evenimentelor a fost asigurată de către echipa Beauty Leaders, din care face parte makeup artistul Anita Kovacs, Anita Mateoc – speaker, Cristian Sarkozi – fotograf și membrii „din spatele cortinei”.

Mulțumim brandurilor IKKO, Synergy Therm și LOULOU The Brand pentru prezență și susținere! Le reamintim cursantelor că produsele de la Synergy Therm pot fi achiziționate cu codul promoțional menționat pe pliantele primite până la data de 01.03.2020, pentru a beneficia de reducerea de 30% din valoare.

Masterclass-ul din București

masterclass Harel Margalit

Masterclass-ul din Cluj-Napoca

Cum a fost la masterclass-ul cu Harel Margalit?

La finalul fiecărui masterclass care l-a avut ca invitat pe Harel Margalit, echipa Beauty Leaders a împărțit cursantelor un chestionar de feedback, deoarece ne dorim să aflăm părerea pe care participanții la masterclass o au despre modul de desfășurare a evenimentului și despre artiștii pe care îi invităm. Suntem foarte mulțumiți să descoperim că activitatea noastră a fost pe placul a 95% dintre participanți, acesta fiind procentul de feedback pozitiv pe care l-am obținut în urma chestionarelor.

Ne revedem curând la alte masterclass-uri pe care le organizăm!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON