Coafuri și machiaje deosebite la Premiile Oscar 2020

În data de 9 februarie 2020 a avut loc cea de-a 92-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film, Premiile Oscar 2020. S-au decernat premii pentru 24 de categorii. Ca în fiecare an, vedetele de cinema au impresionat spectatorii și telespectatorii cu aparițiile lor elegante, extravagante și extrem de stilate. Iar cum domeniul înfrumusețării este preferatul nostru, am aruncat o privire la unele dintre cele mai frumoase coafuri și machiaje de la Premiile Oscar 2020.

Unul dintre aspectele pe care le apreciem în ceea ce privește artistele selectate este naturalețea din machiajele și coafurile lor. Acest aspect dovedește că în anul 2020, accentul în domeniul înfrumusețării cade destul de mult pe natural. Noi am fost curioși să aflăm cine sunt artiștii care s-au ocupat de coafurile și machiajele acestor vedete și vă spunem și vouă, deoarece considerăm că ei merită toată aprecierea noastră și laudele pentru aspectele deosebit de frumoase ale actrițelor din această listă. Vă dăm numele lor, așa cum îi găsiți pe Instagram.

Charlize Theron la Premiile Oscar 2020

Premiile Oscar 2020

Coafura actriței Charlize Theron a fost realizată de @hairbyadir, iar machiajul a fost realizat de @kateleemakeup. Conform echipei sale, aceste aspecte joacă un rol important în aspectul final, complet, pe care artiștii se străduiesc să îl obțină înainte de apariția actriței pe covorul roșu.

Adriana Lima la Oscar 2020

Și Adriana Lima s-a încadrat în topul celor mai frumoase coafuri și frizuri din cadrul Premiilor Oscar 2020, cu un machiaj realizat de @patrickta și o coafură realizată de @andrewfitzsimons.

Laura Dern la Premiile Oscar 2020

Desemnată câștigătoarea premiului pentru cea mai bună actriță în rol secundar, Laura Dern a impresionat prin coafura realizată de @ryantrygstadhair și machiajul realizat de @gitabass.

Margot Robbie la Oscar

Premiile Oscar 2020

Margot Robbie, nominalizată la aceeași categorie ca Laura Dern, a avut un machiaj efectuat de @patidubroff, iar de coafură s-a ocupat @brycescarlett.

Lucy Boynton la Oscar

Lucy Boynton a impresionat în special prin genele sale dramatice, element al machiajului realizat de @missjobaker. Și coafura a fost cu adevărat frumoasă, marca @jennychohair.

Scarlett Johansson la Premiile Oscar 2020

Nominalizată la două categorii, actrița Scarlett Johansson a fost o prezență inedită, bucurându-se de o coafură marca @jennychohair și un machiaj realizat de @frankieboyd.

Ce au în comun toate aceste actrițe de la Premiile Oscar 2020?

În ceea ce privește apariția lor la Premiile Oscar 2020, un lucru pe care îl au în comun actrițele din această listă este accentul pus pe naturalețe, atât în ceea ce privește machiajul, cât și coafura. Noi suntem de părere că artiștii care s-au ocupat de înfățișarea lor pentru eveniment au reușit să le pună în evidență frumusețea naturală. Voi ce spuneți?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON