CLINICĂ ESTETICĂ

Alege orașul unde cauți o clinică estetică

BRASOV
CLUJ-NAPOCA
TIMISOARA

Clinica estetică combină expertiza cu tratamentele de ultimă generație, livrate într-o practică de tip boutique de lux, la un preț accesibil.

Ai nevoie de o expertiză și servicii cu tratamente în domeniul estetic? Tratamentele nu reprezintă o soluție rapidă – uneori este nevoie de soluții și planuri de tratament pentru a oferi rezultate pe termen lung.

Medicina estetica  se concentrează pe îmbunatățirea aspectului cosmetic prin tratarea pielii: cicatrici, riduri, moli, pete hepatice, exces de grăsime, celulită, păr nedorit, decolorarea pielii și varice. Medicina estetică include atât proceduri chirurgicale: liposucție, lifting facial, implanturi, cât și proceduri non-chirurgicale radiofrecvență, liposucția non-chirurgicală, peeling, proceduri electromagnetice de mare intensitate, augmentarea buzelor cu acid hyaluronic, reducerea cearcănelor sau a ridurilor cu botox.

Procedurile de care puteți beneficia într-o clinică estetică pot îmbunătăți semnificativ calitatea vieții, bunăstarea psihologică și viața socială, oferind mai multă încredere de sine.