Cele mai bine îmbrăcate vedete de la Premiile Emmy 2018

Premiile Emmy 2018

Cele mai bine îmbrăcate vedete de la Premiile Emmy 2018

A 70-a ediție a Premiilor Primetime Emmy 2018 s-a desfășurat ieri, lăsând în urmă o nouă colecție de rochii care vor fi trecute în istoria modei de pe covorul roșu. A dominat culoarea alb, rochiile destul de simple ca textură, material și model. Desigur, au fost câteva excepții, dar hai să vedem cine a ajuns în lista de „cele mai bine îmbrăcate”. Să începem!

Chiar dacă nu a câștigat un Emmy pentru rolul superb jucat în „The Sinner”, Jessica Biel a câștigat un loc în lista cu vedetele cele mai bine îmbrăcate din cadrul premierii.

Actrița Thandie Newton, din „Westworld”, a uimit într-o rochie roz, pe un singur umăr, marca Brandon Maxwell.

Vanessa Kirby a arătat perfect într-o rochie Tom Ford. O coafură elegantă și bijuteriile Chopard  au completat aspectul.

Samira Wiley a strălucit într-o rochie argintie cu mâneci scurte, Jenny Packham, cu umflături pe umeri.

Heidi Klum a purtat o creație de Zac Posen care i-a subliniat corpul tip clepsidră.

Sandra Oh a purtat o superbă rochie Ralph & Russo. Pietrele în culoarea granatului de-a lungul gâtului, taliei și mânecilor au adăugat glam ținutei.

O rochie elegantă, cu un decolteu cu unghi drept, creată de Solace London, a pus-o în evidență pe frumoasa Kristen Bell.

Superba Scarlett Johnasson a apărut pe covorul roșu, la Premiile Emyy 2018, într-o rochie strălucitoare, albă,  cu un decolteu în V.

Actrița din Westworld, Angela Sarafyan, a cucerit seara într-o rochie de bal spumoasă, creată de Christian Siriano. Rochia fără bretele a adus o strălucire tip ”old school Hollywood” , iar  strălucirea ei incredibilă au adus-o la un nivel de eleganță pe care îl admirăm.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON