Ce stil de mireasă alegi să fii?

View Gallery 5 Photos
Ce stil de mireasa alegi sa fii (5)

Ce stil de mireasă alegi să fii?

Indiferent dacă ai spus “Da” până acum sau este doar un plan de viitor, sigur te-ai gândit măcar o dată la cum ți-ar plăcea să arăți în ziua nunții tale. Pentru un eveniment atât de important și personal, cel mai important este să găsești o modalitate de a exprima felul tău de a fi, aspirațiile și promisiunile tale și să-i transmiți asta partenerului tău cu toată ființa ta, inclusiv prin felul în care vei arăta în ziua cea mare, când vei purta rochia de mireasă.

Alege stilul în care te regăsești la nivel profund și în care te simți cu adevărat confortabil. Nu numai confortabil din punct de vedere fizic, ci și sufletește, mental, psihic. Total confortabil, exact așa cum te simți și cu partenerul tău! Când îți alegi stilul cu inima, se simte. Iar în ziua nunții vrei să radiezi și să fii în largul tău, nu-i așa?

Am ales câteva stiluri puternice, de referință, pentru lookul tău de mireasă. Sigur te vei apropia mai mult de unul dintre ele, chiar dacă îi vei adăuga nuanțe unice ție. Hai să vedem cum ne sfătuiesc artiștii în beauty să compunem cele mai iconice stiluri de mireasă.

Mireasa clasică

Dacă ești mireasa clasică, toate elementele nunții tale vor avea în comun simplitatea, eleganța și feminitatea. Îți place frumusețea clasică și alegi lucruri care nu se demodează în timp. Culorile unei mirese clasice sunt delicate, armonioase: ivoriu, crem, lila sau alb-unt.

Alegerile unei mirese clasice vor afișa mereu un lux discret, prin lucruri de bună calitate. Look-ul miresei clasice este pe măsură. Părul este stilizat într-o coafură romantică și elegantă, cu bucle adunate într-un coc lejer, care lasă la vedere delicatețea gâtului și decolteului.

Machiajul este perfect realizat, urmând tehnici și o imagine nemuritoare, de Hollywood vechi, peste care tronează rujul roșu, un detaliu seducător și remarcabil. Interpretarea modernă stă în tehnica ombre, care oferă buzelor dimensiune și un efect inedit. Ochii sunt subliniați cu un cat eye impecabil și nuanțe nude mate.

Rochia unei mirese clasice va urma un tipar ușor de recunoscut, iconic. O rochie-corset, dar amplă în partea de jos este ideală, forma “princess” invocând eleganță și fast.

Ce stil de mireasa alegi sa fii (5)

Mireasa naturală

Dacă stilul clasic este puțin prea restrictiv pentru tine și simți că te reprezintă mai bine o atmosferă ceva mai relaxată, atunci se prea poate să fii o mireasă naturală! Pentru că naturalețea este principala ta calitate, simte-te liberă să arăți asta prin toate elementele look-ului tău din ziua nunții.

Mireasa naturală se bazează pe scoaterea în evidență a frumuseții sale nealterate, iar decorul și întregul eveniment ar trebui să se potrivească acestei atitudini. Indiferent de tematică, materialele naturale și detalii emoționante fac diferența, cum ar fi scrisul de mână sau mărturii făcute de mână.

Rochia miresei naturale va fi fluidă, vaporoasă. Elemente florale sau boeme, cum sunt dantela și tulle-ul, se potrivesc perfect stilului natural, chic. Mânecile largi și designul asimetric scot estetica miresei naturale din tiparele rigide ale clasicului.

Machiajul unei mirese naturale este luminos și radiant, completând perfect trăsăturile acesteia. Culori nude și roz în texturi iluminatoare vor da un aspect proaspăt.

Coafura este romantică și se axează mai mult pe textură, decât pe structură. Buclele sau cocul lejer se potrivesc perfect acestui stil.

Mireasa îndrăzneață

Ești o femeie care nu se încadrează ușor în tipare? Pentru persoanele nonconformiste, stilul din ziua nunții nu poate fi altfel decât curajos. Mireasa excentrică va depăși toate așteptările, iar invitații îi vor recunoaște personalitatea în toate elementele de decor, dar și în alegerile ei de look.

Acum mireasa excentrică are ocazia să se exprime în culori tari, decoruri îndrăznețe și originale și să își pună amprenta asupra întregului eveniment. Rochia unei mirese îndrăznețe are culori neașteptate și o tăietură nonconformistă. Ea este mireasa pentru care designerii includ și rochii albastre sau negre în colecție. Și cine a zis că trebuie să ne limităm la rochii? Salopeta aleasă de noi, cu pantalon amplu și capă, este extravagantă și extrem de chic.

Machiajul care i se potrivește este unul glam, puternic. Mireasa noastră îndrăzneață are un smokey eye cu nuanțe vibrante de violet și roz care îi scot ochii în evidență.

Aici, părul poate fi stilizat prin culoare și artistul are libertatea să folosească nuanțe vivide, nenaturale. Dacă se insistă însă pe machiaj, coafura poate fi simplă și lejeră.

De stilul celor trei mirese s-au ocupat următorii artiști:

Concept: Beauty Leaders
Rochii: Loulou the Brand
Hairstylist: Marius Bălan
Make-up artist: Anita Kovacs
Fotografie: Andrea Kiss

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON