Ce machiaj alegi pentru sărbătorile de iarnă?

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi. Suntem siguri că te-ai gândit deja la o ținută potrivită pentru Crăciun și o altă ținută pentru Revelion. Indiferent de locația pe care ai ales-o pentru a sărbători, îți dorești să arăți impecabil, din toate punctele de vedere. Știm că îți vei alege machiajul în funcție de ținuta pe care o vei purta. Ne-am gândit să îți venim în ajutor și să îți prezentăm câteva idei de machiaj potrivit pentru sărbătorile de iarnă.

Machiajele pe care ți le vom prezenta ca idei de machiaj potrivit pentru sărbătorile de iarnă sunt realizate de Tania Creciun, un makeup artist renumit, din țara noastră. Tania este extrem de apreciată pentru munca ei și multe persoane pasionate de makeup îi urmăresc postările, pentru a deprinde noi tehnici și idei de machiaj.

Machiaj glam, cu ruj roșu

machiaj glam

Dacă îți dorești să porți de Crăciun un machiaj glam, îți recomandăm acest model de makeup glam, finisat cu ruj roșu. Este un lucru știut că roșu este culoarea asociată Crăciunului, așadar un machiaj simplu și, totuși, îndrăzneț precum acesta este ideal pentru această sărbătoare.

Machiaj natural

machiaj natural

În cazul în care preferi un machiaj mai natural, care să îți evidențieze feminitatea și delicatețea, poți opta pentru un model precum acela din poza de mai sus: culori deschise și cât mai naturale la ochi și un gloss nude creează o imagine perfectă pentru sărbători.

Smokey eyes

Machiajul smokey eyes este unul devenit deja clasic, un makeup care nu iese din modă și se potrivește tuturor ocaziilor. Așadar, dacă și ție îți place machiajul de tip smokey eyes, îl poți purta atât de Crăciun, cât și de Revelion. Eventual, dacă ești genul de persoană îndrăzneață, căreia îi place să încerce lucruri noi, poți înlocui clasicul smokey eyes cu un smokey eyes colorat, pentru un plus de culoare și strălucire.

Makeup sclipitor

machiaj

Îți dorești să fii în centrul atenției și să sclipești, la propriu? Atunci un machiaj cu glitter și/sau strasuri este perfect pentru tine! Îți propunem acest makeup colorat, finisat cu strasuri pe pleoapa superioară.

Makeup pentru ten matur

Dacă ai tenul matur și nu consideri potrivit niciunul dintre tipurile de machiaje prezentate anterior, avem o veste bună. Îți oferim două modele de makeup pe ten matur, ambele realizate de Tania Creciun, la fel ca modelele de dinainte. Sunt machiaje aparent simple, dar care oferă un efect splendid pe tenul matur. Sunt potrivite pentru sărbătorile de iarnă, oferindu-ți șansa de a străluci și de a emana tinerețe și bucurie.

Acestea sunt doar câteva idei de makeup pe care ni le-a oferit Tania Creciun și care sunt potrivite pentru Crăciun și Revelion. Care dintre aceste modele te tentează?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON