Câteva tipuri de machiaj clasic

machiaj clasic

Câteva tipuri de machiaj clasic

Ruj roșu

Când vorbim de un machiaj clasic ne vine în minte, în primul rând, rujul roșu. Buzele roșii clasice nu ies niciodată din stil și de aceea sunt considerate echivalentul unei rochii negre, întotdeauna ”in”.

Un ruj roșu este esențial în trusa de makeup,  iar noi fetele știm cât de important poate fi la nevoie. Indiferent dacă preferăm nuanțe neon de roșu în timpul verii sau roșii mai adânci pentru toamnă, suntem conștiente de faptul că un ruj roșu nu ne va dezamăgi niciodată. Mat sau lucios, nuanță profundă sau luminată; un ruj roșu poate transforma aspectul aproape instantaneu.

Smokey eyes

Machiajul smokey pentru ochi va fi întotdeauna sexy și clasic. Stilul glam este imbatabil pentru ocazii speciale și evenimente care au loc după apusul soarelui. pentru ziua. De la machiajul clasic de smokey până la aspectul îndrăzneț  potrivit pentru ochii tăi, acest tip de makeup pentru ochi va fi întodeauna o alegere sigură dacă nu ești sigură ce să alegi.

Machiaj minimal

Uneori, less is more în lumea beauty și cu siguranță acest lucru poate fi subliniat de un machiaj minimalist. Folosiți un hidratant color, un ruj nude și o paletă neutră de fard de obraz pentru a crea un efect proaspăt care vă îmbunătățește caracteristicile naturale. Acest look fără efort poate fi creat în câteva minute și este opțiunea perfectă pentru cele care sunt în criză de timp!

Gene lungi

De secole noi femeile încercăm să obținem gene lungi și voluminoase, iar anul 2018 nu face excepție. De la curbarea genelor până la extensia genelor, există multe modalități pentru ca femeile să profite la maximum de acest trick de înfrumusețare.

Ochi de pisică

Eyeliner-ul negru se va afla întotdeauna în trusa de makeup a femeilor. Chiar și cele care nu investesc mult în produse de makeup au în dulăpiorul destinat mini-ședințelor de înfrumusețare, un tuș negru pentru serile în care vor să se simtă mai senzuale. Ochii de pisică sunt într-adevăr senzuali și cu puțină dexteritate sunt și ușor de realizat. Se potrivesc mai multor tipuri de machiaj și ținuta este de asemenea flexibilă.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON