Care este adevărul despre concurență în beauty?

Se vorbește adeseori despre concurență în toate domeniile. Însă, atunci când vine vorba despre domeniul beauty, concurența nu își are locul. Asta deoarece în acest domeniu, fiecare este unic, fiecare deține anumite calități și are un stil propriu, individual și unic. În beauty, fiecare artist este caracterizat de propriile sale abilități, talente și de un stil care îi permite să creeze ceva original și specific lui/ei.

Este concurență în make-up?

În make-up, fiecare artist are propriul său stil și propriile preferințe. De exemplu, un artist poate prefera machiajele mai accentuate ca tehnică, în timp ce altul preferă să opteze pentru machiaje naturale. Unii artiști rămân fideli machiajelor simple sau clasice, în timp ce alții nu se dau la o parte când vine vorba de a încerca machiaje noi și îndrăznețe. Unii folosesc doar culori neutre, în timp ce alții au curajul și plăcerea de a experimenta noi machiaje în culori puternice, pigmentate.

Cum este concurența în hairstyling?

Și când vine vorba despre hairstyling, fiecare artist are propriul său stil. În timp ce unii preferă coafurile simple și le rămân devotați acestora, alții sunt oricând dispuși să încerce coafuri care îi expun unei provocări. Unii se pricep de minune la coafuri texturate, la împletituri fabuloase sau cocuri splendide. În schimb, alți artiști sunt experți în colometrie.

Care este adevărul despre concurența în manichiură?

Nici în manichiură nu ar trebui să existe ideea de concurență, ci mai degrabă aceea de colaborare. Unele artiste sunt experte în unghii cu ojă clasică, altele în manichiură cu modele, unele preferă unghiile naturale, în timp ce altele sunt experte în construcții/unghii false. Fiecare dintre artistele din manichiură folosește anumite tehnici, aparaturi, oje și ustensile.

Cum stă treaba în dermopigmentare?

Și în ceea ce privește dermopigmentarea, artiștii din domeniu au un anumit mod de lucru și anumite tehnici pe care le preferă. Astfel, în timp ce unii preferă tehnica fir cu fir, alții optează pentru tehnica mai accentuată. Dermopigmentarea poate fi realizată la buze, ochi și sprâncene.

În dermopigmentare, există chiar un grup de specialiști care colaborează excelent împreună. Aceștia își reunesc abilitățile și cunoștințele și susțin împreună diverse conferințe și cursuri de dermopigmentare. Astfel, prin colaborarea lor, ei reușesc să aducă un plus de valoare unei conferințe din domeniul beauty.

Cum stau lucrurile în estetică?

În zilele noastre, multe femei apelează la diverse intervenții estetice. Însă nici în acest domeniu, nu ar trebui să existe noțiunea de competiție. Aici, competitivitatea este eliminată, întrucât fiecare doctor estetician are un renume în domeniul său specific. Astfel, unii medici sunt renumiți în implanturi mamare (silicoane), în timp ce alții sunt specializați în rinoplastie sau în estetică facială. Așadar, între aceștia nu ar trebui să existe o competiție, ci o strânsă colaborare.

Optezi pentru concurență sau colaborare?

În domeniul beauty, ai mult mai mult de câștigat dacă renunți la sentimentul de concurență și alegi, în schimb, să colaborezi cu artiștii din domeniul tău. Vei putea învăța lucruri noi de la cei din nișa ta și vei avea ocazia să îți perfecționezi tehnicile.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON