Beauty trends: ce ne așteaptă în sezonul toamnă/iarnă 2018?

toamnă/iarnă 2018

Beauty trends: ce ne așteaptă în sezonul toamnă/iarnă 2018?

Tehnic vorbind, nu a început toamna încă. Mai avem aproximativ 2 săptămâni până începe cu adevărat toamna, așa că putem să ne pregătim trusa de makeup și dressing-ul pentru sezoanele reci din acest an. Care sunt trendurile de frumusețe în sezonul de toamnă/iarnă 2018?

Haine & accesorii

Conform vogue.com, moda anilor 80 revine în această toamnă. Rochiile scurte, umerii supradimensionați, imprimeuri cu animale și culorile electrice sunt o alegere sigură în toamna 2018.

Marc Jacobs

Eșarfele sunt un alt accesoriu care revine în forță în acest sezon de toamnă/iarnă 2018. Ceea e bine, pentru că ne place să fim fashion victims, dar ne place și să ne apărăm de temperaturile scăzute.

Vetements

Accesoriile pentru cap au fost prezente pe catwalk-urile caselor de modă cu nume sonor, balaclava fiind una dintre cele mai regăsite piese din acest trend. Deși prezentările de pe scenă nu le putem duce în viața de zi cu zi, putem apela la o variantă reinterpretată sau mai accesibilă de purtat.

Christian Dior

Culorile neon pentru personalități puternice sunt un statement pe care majoritatea iubitorilor de modă îl adoră. Cu atât mai bine, pentru că în toamna și iarna 2018 au revenit în stil.

Colaj Vogue

Makeup

Tendințele din makeup sunt destul de minimaliste. Deși glitter-ul nu dispare din trend, acesta se folosește într-o proporție mult mai redusă.

Dacă în materie de haine revine trendul anilor 80, în makeup vedem o readucere, pe scenă și nu numai, a machiajul tip anii 60. Modelul din imagine ne aduce clar un vibe de Twiggy.

Deja știm că smokey eyes nu vor ieși din tendințe. Sub ce formă regăsim acest makeup trend în final de 2018? Smokey eye și ruj mat maro. Ne place, clar.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON