Art Nouveau, makeup și miere – Slava Chaika

Masterclass cu Slava Chaika –  arhitectură, makeup și miere

Acum câteva luni, Slava Chaika, makeup artistul din Ucraina cunoscut pentru abordarea unică a machiajului, a venit în România. Vizita lui s-a datorat masterclass-ului organizat de către Beauty Leaders, în Oradea.
Cu cele mai bune produse de make-up, Slava a arătat cum să descrie în mod corespunzător imaginea femeii, cum să sublinieze caracterul și frumusețea unei persoane printr-o abordare artistică.

Art Nouveau

Frumusețea este în fiecare femeie. Uneori este nevoie doar de un pic de machiaj și câteva atingeri ale pensulei pentru a sublinia acest lucru.

Ceea ce îl face unic pe makeup artistul Slava Chaika este felul în care acesta se inspiră din ceea ce îl înconjoară și transpune estetica în machiajul realizat de el. În cazul masterclass-ului din Oradea, artistul din Ucraina a fost inspirat de arhitectura orașului în care predomină stilul Art Nouveau.

Slava colaborează cu cele mai bune reviste din lume, cum ar fi Vogue și Cosmopolitan, iar pasiunea pentru domeniul beauty îi aduce titlul de makeup artist la Ukraine Fashion Week.

În timpul vizitei sale în orașul din vestul României, artistul ucrainean a prezentat două demonstrații de makeup și un curs practic.

Principiul după care se ghidează Slava Chaika este că makeup-ul nu poate fi suspus unor tipare. Creațiile sale sunt realizate la fața locului, fără a fi repetate înainte. Fidel acestui principiu, machiajele create de el cu ocazia evenimentului din Oradea au fost spectaculoase.

Masterclass-ul din Oradea a fost un eveniment reușit pentru toți cei care au participat, iar fotografiile de mai sus în care se pot observa machiajele realizate de către Slava Chaika în cadrul acestui masterclass, sunt dovada clară.

Iar dacă vă întrebați de ce am ales acest titlu al articolului, (inspirat și de o renumită melodie a trupei Roxette), vă invit să vă uitați la video-ul de la începutul acestui articol.

Noi îi mulțumim lui Slava pentru prezență și ne bucurăm că avem ocazia să colaborăm cu o persoană extrem de talentată!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON