4 bloguri de lifestyle pe care să le urmărești

bloguri de lifestyle

4 bloguri de lifestyle pe care să le urmărești

Anul 2018 este anul blogurilor de lifestyle. Pe această listă sunt 4 bloguri care au făcut cititorii să se întoarcă pentru mai multe informații.

Bloguri de fitness, de călătorie și de sănătate, cuceresc internetul încă o dată. Cu atât de multe bloguri pe internet,  este dificil să le alegi pe cele mai bune. Aici ai însă, o listă de blog-uri care merită urmărite. Ești gata?

A Cup of Jo, un site din New York, este unul dintre blogurile cele mai notabile despre lifestyle. Înființat în 2007 de Joanna Goddard – numită Regina Blogosferei – acest blog a fost creat pentru a spune povești de modă, frumusețe, alimentație, călătorii și relații.

Acest blog este unul din cele care vă va face să reveniți pentru a obține o doză zilnică de: modă, mâncare bună și experiențe de călătorie. Cu toate acestea, A Cup of Jo nu a început la fel de bine. Blogul s-a luptat în timpul lansării pentru a se menține, dar, după câțiva ani, a crescut și acum are 5 milioane de cititori lunari.

Sănătate, frumusețe, fitness: asta înseamnă HBFIT! Hannah Bronfman, unul dintre cei mai influenți bloggeri de fitness online, a început HBFIT ca o modalitate de a inspira și a motiva amatorii de fitness. Pe blogul ei, puteți găsi sfaturi și secrete despre fitness și dietă.

Vă interesează produsele de machiaj și frumusețe? Dacă da, atunci HBFIT va fi potrivit pentru dvs. În plus, HBFIT oferă sfaturi de sănătate și rețete delicioase de pierdere în greutate pentru a vă ajuta să depășiți problema kilogramelor.

În 2015, după ce a adus venituri de 8 milioane de dolari, blogul din Los Angeles, cunoscut sub numele de The Blond Salad, a fost recent lansat de Chiara Ferragni și Riccardo Pozzoli într-o revistă lifestyle. The Blond Salad s-a extins la o echipă de 16 persoane și a atras atenția brandurilor de lux, inclusiv Dior și Burberry.

Happy Fit Mama este unul dintre blogurile de fitness care vor motiva pe oricine, indiferent de vârstă. Ca parte a rețelei BlogHer, blogul a fost fondat de Angela Bekkala, cu scopul de a face exercițiile sportive plăcute.

Serii de antrenament, yoga,  tutoriale de fitness – oh, și rețete delicioase! Este un alt blog care vă va ajuta să obțineți silueta pe care o doriți.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON