10 secrete de înfrumusețare la îndemâna oricui

10 secrete de înfrumusețare la îndemâna oricui

1. Tratament pentru păr cu banane și ou

Vă doriți un păr mai strălucitor? Pur și simplu amestecați un ou și o banană piure. Aplicați-o ca o pastă groasă pentru păr și lăsați-o să acționeze timp de 10 – 30 de minute. Clătiți părul ulterior, făcându-vă ritualul obișnuit de spălare a părului. Și voila, un păr mai strălucitor! Super simplu și natural.

2. Tratament hidratant pentru unghii

Se înmoaie unghiile în ulei de măsline timp de cinci minute. Apoi, tot ce ai de făcut este să îți admiri mâinile frumoase.

3. Mască de miere simplă pentru față

Mierea naturală este anti-bacteriană și o modalitate super rapidă de a obține pielea fină și frumoasă. O dată pe săptămână folosiți o lingură de miere de miere și încălziți-o ușor în palmă. O întindeți pe ten și o lăsați timp de 5 – 10 minute. Se folosește apă caldă pentru a se clăti ușor și se usucă. Pielea tenului devine mai fină și mai luminoasă.

4. Amestec din oțet de cidru de mere pentru păr

Pentru cele care folosesc șampoane comerciale și doresc să elimine toate chimicalele din păr: amestecați oțet oțet organic de cidru de mere cu 1 cană de apă. Ulterior, aplicați balsamul obișnuit.

5. Exfolierea pielii de pe coate și genunchi

Tăiați o portocală în două, și jumătățile le folosiți la duș pentru a exfolia pielea mai dură a coatelor și a genunchilor, prin frecare. Clătiți bine la final.

6. Cremă pentru epilat fără toxine

Utilizați ulei de nucă de cocos pe picioare ca înlocuitor natural pentru crema de epilat, dacă folosiți aparat de ras. Simplu și natural.

7. Îndepărtarea punctelor negre

Puneți 4 sau 5 picături de miere pe o o coajă de lămâie. Cu această coajă frecționați fața un minut, și insistați în zonele cu probleme. Se lasă amestecul timp de 5 minute și se clătește cu apă rece. (Rețineți că citricele vă pot face pielea fotosensibilă, deci este mai bine să faceți acest lucru înainte de culcare, pe timp de noapte).

8. Amestec natural de exfoliere a pielii

Folosiți o lingură de ulei de măsline la o cană de zahăr, iar amestecul rezultat îl folosiți pentru exfolierea pielii de pe întregul corp. Clătiți bine ulterior pentru a îndepărta celulele de piele moarte.

9. Pliculețe de ceai verde pentru a diminua cearcănele

Ceaiul verde este foarte bogat în antioxidanţi şi are multiple beneficii pentru sănătate, dar şi pentru frumuseţe. Pliculeţele de ceai verde folosite nu trebuie niciodată aruncate, ci aplicate pe suprafaţa ochilor, cofeina conţinută ajutând la îndepărtarea cearcănelor.

10. Cuburi de gheață pentru a menține acneea și ridurile departe

Se recomandă să masați un cub de gheață pe fața dumneavoastră până când se topește. Faceți-o în fiecare seară înainte de culcare și păstrați celulele adipoase, acneea și ridurile sub control.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We Are Romanian Beauty Artists

FOLLOW US ON